Ege HaberleriGündemMuğla HaberleriYerel Haberler

Bodrum’da Film Gibi Cinayet Teşebbüsü! Bıçaklı Saldırgan Evinde Oturan Kadına Saldırdı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen feci olayda tanımadığı ve akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen bir şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan kadın yaralandı.

Kapıdan Giremeyen Saldırgan Pencereyi Denedi

Olay, Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gölköy Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, bölgedeki akaryakıt istasyonun yukarısındaki konteynırda eşi ile birlikte yaşayan 39 yaşındaki kadın Z.Ö. çalan kapıyı açtığında karşısında tanımadığı bir adamı görünce panikleyerek kapıyı kapattı. Şüpheli şahıs kadından kendisini içeri almasını istedi. O sırada elindeki bıçakla penceredeki sinekliği kesen şahıs kadına dehşet anlarını yaşattı.

Saldırgan “Seni Öldürmem Lazım” dedi

Şahsa gitmesini söyleyen 39 yaşındaki Z.Ö. konteynırın kapısını aralayarak şahsa müdahale etmek isterken kapının aralandığını gören saldırgan tüm gücüyle kapıyı açtı. Kapının önünde yaşanan arbedenin ardından elindeki bıçakla genç kadına saldıran saldırgan kadını yaraladı. Aldığı bıçak darbelerinden kaçmaya çalışan kadın güçlükle konteynırın önüne çıkabildi. Kadının peşinden koşan saldırgan bu kez de konteynırın önüne kadına saldırmaya devam etti. Kadına “seni öldürmem lazım” diyen saldırgan elindeki bıçağı kadının boynuna doğru sallamaya başladı. O sırada eli ile kendini korumaya çalışan kadının ellerinde derin bıçak yaraları açıldı.

Yaşanan saldırıyı fark eden akaryakıt çalışanları ve çevrede bulunan kişiler saldırgana müdahale ederek genç kadını kurtardı. Genç kadının eşi C.Ö.’de olay yerine gelerek olaya müdahale etti.

Saldırgan Gözaltına Alındı

Aracı çalıştıramayan saldırgan Y.T. , çıplak ayakla Gölköy istikametine kaçmaya başladı, bölgedeki vatandaşlar da arkasından koştu. Saldırgan Y.T. istasyonun yakınlarına park ettiği hafif ticari araç ile olay yerinden uzaklaşmak istedi. Fakat vatandaşlar tarafından yakalanan saldırgan ihbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Saldırganın Akli Dengesinin Yerinde Olmadığı İddia Edildi

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan ve aldığı bıçak darbeleri ile 15 yerinden yaralanan talihsiz kadın ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırganın akaryakıt istasyonuna araçla gelmesi ve valizlerini alıp Torba istikametine doğru yürümesi güvenlik kameralarına an be an yansıdı.