Gündem

Survivor All Star’ın yeni fragmanı yayınlandı! Yarışmaya Gönüllüler kavgası damga vuracak! Takımdan biri diskalifiye mi edilecek?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor, bu sene de izleyici ile buluştu. 15 Ocak tarihinde yayına gelen yarışmanın yeni sezonu, All Star konsepti ile yayınlanmaya devam ediyor.

İlk günden bu yana ilgi ile takip edilmeye devam edilen Survivor All Star, bu sezon da reyting listelerinde ki ağırlığını korumaya devam ediyor. Bugün, sezonun 6.bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan yarışmanın yeni fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda görülen kavga, yarışmada bir diskalifiye yaşanacağı haberlerinin yayılmasına sebep oldu. Ayrıca fragmanda, yarışmaya katılan yeni isimlerin olduğu da görüldü.

Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Fenomen yarışma programı Survivor, bu sezon da ekranları kasıp kavurmaya devam ediyor. Geçmiş sezonlarda yarışmış olan en iyi isimlerin bir araya gelmesi ile oluşturulan All Star konseptinde yarışan yarışmacılar, mükemmel performansları ile dikkat çekiyor.

Bugün, sezonun 6.bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Survivor All Star’ın yeni fragmanı yayınlandı. Oldukça heyecanlı görüntülerin yer aldığı fragman, izleyicilerin yeni bölüm ile ilgili meraklanmaya başlamasını sağladı.

Gönüllüler Takımında Kavga!

Survivor All Star’ın, yayınlanan yeni fragmanında dikkat çeken birçok başlık buluyor. Bunların arasında en çok ön plana çıkan ise Gönüllüler takımında yer alan Yasin ve Anıl arasında yaşanan tartışma.

Su parkurunun olduğu bir oyunun oynanacağı bu akşam ki Survivor bölümünde kıyasıya bir mücadele yaşandığı görülürken, Survivor’ın eski şampiyonu Anıl Mert Baki ile MasterChef yarışması ile ünlenen ve geçen sene de Survivor kadrosunda yer alan Yasin Obuz arasında yaşanan tartışma geceye damga vuracağa benziyor. Fiziksel temasın yaşandığı görülen tartışma sonrasında neler yaşandığı, sezonun diskalifiye ile mi başlayacağı, izleyiciler tarafından merak edildi.

Yedek Yarışmacılar, Yarışmaya Dahil Oldu!

Survivor’ın yayınlanan yeni fragmanında, yedek yarışmacıların yarışmaya dahil olduğu görüldü. Yaşadığı rahatsızlık sebebi ile ana kadroya dahil olamayan Nisa, bu bölüm itibari ile Survivor Gönüllüler kadrosuna dahil olacak. Ayrıca Parviz, Ayşıl ve Yunus Emre de yeni bölüm itibari ile oyunlarda yarışacak.