Gündem

Baba’nın ilk bölüm fragmanı yayınlandı! Saruhanlı ailesi, bomba gibi geliyor! Baba dizisi konusu ne?

Show TV ekranlarına bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan Baba dizisi, bir ay önce yayınlanan kısa fragmanın ardından dün gece yayınlanan ilk bölüm fragmanı ile izleyicinin karşısına çıktı. Kadrosunda yer alan isimler ile henüz başlamamasına rağmen gündemden düşmeyen Baba dizisinin ilk bölüm fragmanı oldukça beğenildi. Dizinin ilk bölümünü heyecan ile bekleyen izleyiciler, sosyal medya hesapları aracılığı ile beğenilerini dile getirdiler.

Baba Dizisinin İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu Baba dizisinin senaristliğini, Gökhan Horzum ve Ekin Atalar yazıyor. Yaklaşık olarak bir ay önce, yeni sezon ile birlikte Show tV ekranlarında yayınlanacağı duyurulan Baba dizisinin konusu, şimdiden merak edilmeye başlandı. Dizi henüz başlamamış olmasına rağmen günlük olarak en çok aranan başlıkların arasında yerini almayı başardı.

Dizinin merak edilen ilk bölümü ile ilgili bir gelişme yaşandı. Yaklaşık bir ay önce yayınlanan ve görüntüde sadece Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer’in yer aldığı kısa fragmanın ardından, dizinin ilk bölüm fragmanı dün itibari ile yayınlandı. Fragmanda, Saruhanlı ailesinin geleneksel bir aile olması ve evin babası ile küçük oğlunun arasında yaşanan çatışmalar dikkat çekti.

Baba Dizisinin Konusu Ne?

Daha önce yapılan açıklamalara göre dizinin ana konusunun Saruhanlı ailesi etrafında döneceği bildirilmişti. Haluk Bilginer’in Emin Saruhanlı, Tolga Sarıtaş’ın ise Kadir Saruhanlı karakterini canlandıracağı dizide, ailenin bir uçak kazası sonrasında yaşadığı olayların ele alınacağı düşünülüyordu. Ancak dün itibari ile yayına giren ilk bölüm fragmanında, bu konuya dair bir ayrıntıya yer verilmedi.

İlk bölüm fragmanında, Saruhanlı ailesinin babası Emin Saruhanlı’nın geleneklerine düşkün ve aksi bir adam olduğu görülüyor. Evin küçük oğlu Kadri Saruhanlı’nın 4 yıl boyunca hapiste yattığı ve bu süre içerisinde, babası izin vermediği için ailesinden kimsenin hapis ziyaretine gitmediği detayına yer veriliyor. Genel olarak ilk bölüm fragmanında, baba ve oğulun çatışma içerisinde olduğu işleniyor.

Baba Dizisinin İlk Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizinin ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Ancak ilk fragman yayınlanmış olmasına rağmen ilk bölümün yayın tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.