Ekonomi

QNB Finansbank’tan ev hanımlarına müjde: T.C. kimlik numarasını sorgulayan herkese 50 bin TL’ye kadar ödeme yapılacak!

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru döviz kurlarında ve altın piyasalarında yaşanan dalgalı hareketlerden sonra alım gücü düşen vatandaşlar, nakit sıkıntısı da çekmeye başladılar. Bu dönem boyunca vatandaşın nakit sıkıntısını ortadan kaldırmak isteyen kamu bankaları ve özel bankalar, birbirinden cazip teklifler ile hazırladıkları kampanyaları ilan etmeye başladılar. QNB Finansbank da yeni dönem kampanyalarını açıklayan bankaların arasında yerini aldı.

Özel banka olarak hizmet veren QNB Finansbank, ev hanımlarını sevindirecek olan bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulan kampanyaya göre T.C. Kimlik numarasını sorgulayan her ev hanımına, 50 bin TL’ye varan ödemeler yapılacak.

QNB Finansbank’tan Ev Hanımlarına Destek!

Özel bankalardan biri olan ve Türkiye genelinde milyonlarca müşterisi olan QNB Finansbank, yeni dönem itibari ile ev hanımlarını sevindirecek olan bir kampanyaya imza attı. Bankanın ev hanımları için özel olarak geliştirmiş olduğu kampanyaya göre bankaya başvuran ev hanımlarına 50 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi hizmeti sunulacak.

T.C. Kimlik Numarası Sorgulaması Yapılacak!

Bankanın ev hanımlarına ilan ettiği ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, T.C. kimlik numarası sorgulaması yapmaları gerekecek. Kimlik sorgulaması, SMS yolu ile ya da direkt olarak banka şubesi kanalı ile yapılabilecek.

Kimlik numarasını SMS aracılığı ile sorgulamak isteyen ev hanımlarının, telefonlarının SMS bölümünden T.C. kimlik numaralarını yazarak 5030’a göndermeleri gerekiyor. Yapılan bu sorgulama işlemine, banka kanalından çok kısa sürede cevap gelerek ilgili kredinin hesaplara yatırılması sağlanıyor.

QNB Finansbank’ın 50 bin TL’ye varan ev hanımlarına destek kredisinden yararlanmak için yalnızca tek bir şart bulunuyor. Bankanın ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen ev hanımlarının, 1200 ve üzeri kredi notuna sahip olması gerekiyor.

Emeklilere 100 Bin TL Destek!

QNB Finansbank emekli vatandaşlar için de bir kampanya geliştirerek, nakit sıkıntısı çeken emeklilere 100 bin TL’ye kadar ödeme yapacağını duyurdu. Bankanın emekliler için özel olarak geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, 24 ay vade seçeneğinden yararlanabiliyor.