GündemMagazin

FOX TV ekranlarında yayınlanıyordu: Final yapacak!

FOX TV ekranlarında yayınlanan başrollerinde Sevda Erginci, Perihan Savaş ve İsmail Ege Şaşmaz’ın oynadığı Elkızı dizisinden hayranlarını üzecek bir gelişme yaşandı. FOX TV ekranlarında yayınlanan Elkızı dizisinin 13ç bölümde final yapacağı öğrenildi.

13. BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK

Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk ve Perihan Savaş’ın başrollerini paylaştığı Elkızı dizisi için final kararı alındı. Etkileyici bir kadın hikayesinin anlatıldığı dizi, ilk olarak cumartesi akşamları yayınlanmaya başladı. Reytinglerde istenilen başarıya ulaşamayan dizinin yayın günü pazar akşamına çekildi. Yine istenilen başarıya ulaşamayan dizi için final kararı alındı. Elkızı dizisi 30 Ocak Pazar akşamı ekrana gelecek olan 13. bölümüyle final yapacak.

ELKIZI DİZİSİ OYUNCULARI

Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Nur Yazar, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper. El Kızı, Muğla’nın Ula ve Köyceğiz ilçelerinde çekiliyor.

ELKIZI DİZİSİ KONUSU

“Gemi su almaya başladığı gün, ilk “El kızı”nı attılar aşağı..”Biz çok mutlu bir aileydik. Annem babamın gözünün bebeğiydi. Gelini değil kızıydı babaannemin. Bir tanesiydi bütün sülalenin. Sonra bir gün babam başka bir kadını sevdi. Doğurduğu çocuğa kadar onların, annemse elin kızı oldu birden. Gemi su almaya başladığı gün ilk anemi attılar gemiden.Annesinin kaderini yaşarmış kızlar. Ama bilmedikleri bir şey var. Kaderimi annemden, kanımı babamdan almışım ben. Annem gibi kendime kıymam.

ELKIZI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Elkızı dizisinin çekimleri Muğla’nın Ula ilçesinde gerçekleştiriliyor.