Ege HaberleriGündemMuğla HaberleriYerel Haberler

Muğla’da Yatağında Ölü Bulunan 17 Yaşındaki Kızın Ölümü İle İlgili Şok Açıklama Yapıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen olayda ailesi ile yaşayan 17 yaşındaki genç kız yatağında ölü olarak bulunmuş olayla ilgili polis ekipleri geniş çaplı inceleme başlatmıştı. O ölümle ilgili şok edici detaylar gelmeye başladı. Genç kızın boynunun kırılarak öldürüldüğü tespit edildi.

Ölüm Nedeni Belli Oldu

Geçtiğimiz günlerde Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen olayda ailesi ile beraber yaşayan 17 yaşındaki G.S.’yi yatağında hareketsiz bulan annesi komşulardan yardım istemiş, ihbar üzerine de olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilmişti. Yapılan kontrollerde genç kızın hayatını kaybettiği tespit edilmiş, vücudunda hiçbir darp izi bulunmayan sadece boynunda bir kızarıklık olduğu dikkat çeken G.S.’nin cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi adına otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilmiş, bu şüpheli ölüm için geniş çaplı soruşturma başlatılmıştı.

17 yaşında yatağında ölü bulunmuştu! Gamze’nin annesinden dikkat çeken açıklama

Genç Kızın Anne ve Babası Gözaltına Alındı

Otopsi raporunda şok edici detay ortaya çıktı. Genç kızın ölüm nedenin boynunun kırılması olduğu tespit edildi. Raporun ortaya çıkması ile birlikte ekipler hemen harekete geçerek, G.S.’nin ölümüyle ilgili anne T.S ve baba M.H.S. gözaltına aldı. Anne ve Baba ifadeleri alındıktan sonra Bodrum adliyesine sevk edildi.

Genç Kızın Annesinden Şok Edici Açıklamalar

Genç kızın annesi yaptığı açıklamada, “Hakkımın aranmasını istiyorum. Hiçbir suçum yok. Hiç bilmiyorum, yatağında ölü buldum. Öldürmüşler çocuğumu. Birileri öldürmüş çocuğumu. Nazlı veya şeyden şüpheleniyorum. Gelinimden şüpheleniyorum. Anasından şüpheleniyorum. Başkası da olabilir” ifadelerini kullandı.