Ege Haberleriİzmir Haberleri

İzmir’de Yangın Paniği! Konak’ta O Bina Alev Alev Yandı!

İzmir ‘de dün gece panik dolu anlar yaşandı. İzmir’in Konak ilçesinde bulunan bir binada yangın çıktı. Tarihi bir bina olduğu tespit edilen bina dakikalarca alev alev yandı. Konak ilçesinde o civarda ikamet edenlerin gördüğü manzara halkı tedirgin etti. 3 kişilik bir ailenin yaşadığı tespit edilen o binada son durum ne oldu? İşte dün gece alevlere teslim olan o binanın son durumu…

Tarihi Bina Yandı!

İzmir Konak ilçesinde dün gece yangın çıktı. Konak Tuzcu Mahallesi 770 sokakta bulunan eski tarihi bir binada saat 19:00’da çıkan yangın görenleri şaşkına çevirdi. Korku dolu anlar yaşayan Konak sakinleri, ekiplere haber verdi. içinde 3 kişilik bir ailenin yaşadığının anlaşılması üzerine endişeler arttı.

İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldikten sonra uzun müdahaleler sonucu yangın kontrol altına alındı. Konak ilçesinde bulunan tarihi binada çıkan yangının sebebinin ne olduğu henüz belirlenememişken, tarihi binada yaşayan ailenin o sırada evde olmadıkları, ve yabancı uyruklu 3 kişilik bir aile oldukları öğrenildi. Evde ve yangının yaşandığı mahallede yoğun güvenlik önlemleri alınması sonucu herhangi bir yaralanma ya da can kaybı olmazken, tarihi binada ciddi hasarlar meydana geldi. Ekipler Konak ilçesinde çıkan yangının sebebini öğrenmek için soruşturma yapmaya başladı.