Ege Haberleriİzmir Haberleri

İzmir’de Şok Gelişme! Karabağlar İlçesinde Sokak Ortasında Ölü Bulundu!

İzmir’de kan donduran bir olay yaşandı. İzmir’in Karabağlar ilçesinde sokak ortasında bir genç yerde bulundu. Olay dün sabah saatlerinde sokağın ortasında yerde yatan genci gören vatandaşlar tarafından ortaya çıktı. Madde bağımlısı olduğu tespit edilen genci gören vatandaşlar ekiplere haber verdi. Ekipler tarafından yapılan incelemeler sonucu gencin hayatını kaybettiği ortaya çıktı. O olayın ayrıntıları gelmeye başladı. İşte detaylar

 

Olayda 2 Kişi Gözaltına Alındı!

Dün sabah saatlerinde İzmir’in Karabağlar ilçesinde bulunan vatandaşlar, tüylerini ürperten bir manzarayla karşı karşıya kaldı. Dün sabah 09:30 saatlerinde Salih Omurtak Mahallesi 9662/1 Sokak ile 9659/1 Sokak ortasında bir genç, cansız bir şekilde yerde yatıyordu. O genci gören duyarlı vatandaşlar vakit kaybetmeden ekiplere haber verdi.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerince yapılan tespit ve incelemeler sonucunda yerde yatan gencin hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Cansız bedenin Yusuf Demirkan’a (28) ait olduğu ve gencin madde bağımlısı olduğu yapılan incelemeler sonucu belirlendi.

Yusuf Demirkan’ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’na götürülürken, cansız bedenin yanında bulunan M.C. (22) ile babası Ö.C. (50) olayın incelenmesinin ardından göz altına alındı. Olay yerinde incelemeler sürerken olay yerinde bulunan M.C. (22) ile babası Ö.C. (50) gözaltı sırasında Yusuf Demirkan’ı sokakta gördüklerini, M.C.’ye saldırdığını, itiş kakış sırasında Yusuf Demirkan’ın yere düştüğünü ve bu sebeple başında beklediklerini belirttiler. M.C serbest bırakılırken, baba Ö.C. tutuklu yargılandı. Ölen kişinin vücudunda öldürücü herhangi bir ize rastlanmadığı öğrenildi. Soruşturma devam ediyor.