Genel

Başvuruda Bulunan Vatandaşlara Açıklama Yapıldı: MTV Ödemelerinde Ücretsiz 3 Taksit Uygulanacak

Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesi için zaman daraldı. Her yıl iki taksitle Ocak ve Temmuz ayında ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini gerçekleştirecek vatandaşlara duyuru yapıldı.  MTV ödemelerini hala gerçekleştirmeyen vatandaşlara TEB Bankası MTV kampanyasını duyurdu. Kampanya 6 Şubat tarihine kadar devam edecek.

TEB’den Ocak 2022 Motorlu Taşıtlar Vergi ödemelerinize 3 taksite varan ödeme sundu. TEB resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada: TEB kredi kartlarınız ile 6 Şubat’a kadar CEPTETEB İnternet Şubesi, CEPTETEB Mobil Uygulaması, TEB ATM’leri veya gib.gov.tr’den yapacağınız MTV ödemelerinize 3 taksit uygulanacak.

TEB Bankası Kampanyanın Detaylarını Açıkladı:

Kampanya 05.01.2022 – 06.02.2022 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya kapsamında alt limit olmaksızın , faizsiz ve ücretsiz 3 taksite kadar taksitli ödeme imkanı sunulacaktır.

Bireysel kartlar için CEPTETEB mobil bankacılık uygulamamız ve internet bankacılığımız üzerinden yapacağınız MTV ödemelerinizi peşin, 2 veya 3 taksit seçenekleri ile yapabilirsiniz.

Gib.gov.tr ile ATM’lerimiz üzerinden yapacağınız MTV ödemeleriniz ise 2 taksite otomatik bölünecek ve ekstrenize taksitli yansıyacaktır.

1-6 Şubat tarihleri arasında yapacağınız MTV ödemelerinize GİB tarafından gecikme faizi uygulanacaktır. Kampanya dahilinde taksitlendirme, gecikme faizli toplam tutar üzerinden yapılacaktır.

CEPTETEB mobil bankacılık uygulamasının taksitli ödeme yapabilmek için 7.9.0 versiyonunun (en güncel) indirilmiş olması gerekmektedir.

Kampanya dahilinde taksitlendirilecek MTV ödemesi, asıl kart müşterisi başına en fazla 100.000 ₺’ dır. 100.000₺ üzerindeki tutarlar taksitlendirilmeyecektir.

Sade kartlar hariç tüm bireysel ve ticari kredi kartları kampanya kapsamındadır.

Ticari kartlar için Kurumsal İnternet Şube’den yapılan ödemelerde, ödeme ekranında “MTV ödemelerinizi TEB kredi kartınız ile taksitlendirmek için lütfen tıklayınız.” butonuna tıklanması yeterlidir.

Banka kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.