Magazin

Survivor 31 Ocak dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı? Sürgün adasına kim gitti? Geceye aşk ilişkileri tartışmaları damgasını vurdu!

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor, 17 yıllık yayın hayatına bu yıl da kaldığı yerden devam ediyor. 15 Ocak tarihi itibari ile yayınlanmaya başlayan yarışmanın yeni sezonu, bu defa içerisinde eski şampiyonları da barındırdığı All Star konsepti ile izleyici ile buluşuyor.

Daha önce ki sezonlarda olduğu gibi bir yarışmaya ve oyunlara alışma süresi beklenmeden, All Star konseptine yakışır bir şekilde zorlu oyunlar ile başlayan Survivor, bu sezon da izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. Yeni sezon itibari ile yarışmaya dahil edilmiş olan sürgün kampı konsepti ise izleyicileri oldukça heyecanlandırmışa benziyor.

Dün akşam yayınlanan bölümü ile yine soluk soluğa heyecan ile izlenen Survivor’da, sürgün kampına giden ikinci isim belli oldu. Yarışmanın ikinci eleme adayının kim olacağı merak edilirken Nisa, Ogeday, Sude ve Mert arasında yaşanan tartışma geceye damgasını vurdu!

Haftanın İkinci Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı!

Dün akşam yayınlanan bölümü ile izleyicileri ekrana kilitlemeyi başaran Survivor’da, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarında bulunan yarışmaların kıyasıya yarıştığı dokunulmazlık yarışması, zorlu bir parkurun ardından halka atışları ile sonladın.

Önce kadınlar, sonra da erkekler arasında düzenlenen dokunulmazlık oyununun galibi hem kadınlarda hem de erkeklerde ezici bir üstünlüğe sahip olan Ünlüler takımı oldu.

Eleme Adayları Kimler Oldu?

Gönüllüler takımının dokunulmazlık oyununu kaybetmesinin ardından, eleme oylaması yapıldı. Yapılan oylama sonucunda adı en çok yazılan kişi Evrim oldu.

Dün akşam haftanın performans birincileri de açıklandı. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım olan Ünlüler takımının performans birincisi Batuhan oldu. Batuhan, sürgün kampına giderek elemek adayı olması için Mert’in ismini verdi. Böylelikle bu haftanın eleme adayları Birsen, Barış, Mert ve Evrim olmuş oldu.

Geceye Aşk İlişkileri Damga Vurdu!

Bir süredir birlikte olduğu bilinen Ogeday ve Nisa, adada yakınlaşmaya başladıkları söylenen Mert ve Sude ile bir tartışma yaşadı. İki tarafın da birbirlerine sert sözler söylediği tartışmanın detayları merak edildi. Mert’in yarışmaya gelmeden önce eski Survivor yarışmacılarından biri olan Fatma ile yakınlaştığı ancak yarışmaya gelince Sude’ye yakınlık duyduğu iddiaları ortaya atıldı.