Magazin

Stüdyoya zorla çıkarttığı kadını, milyonların önünde azarlayan Esra Erol’a, tepkiler bitmiyor! Ünlü isimlerden arka arkaya paylaşım! Esra Erol ne yanıt verdi?

ATV ekranlarında gündüz kuşağı programları arasında yer alan ve milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilen Esra Erol’da programı, geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümü ile gündeme bomba gibi oturdu.

Evli ve iki çocuk babası olan Kadir Akkoyun’un, 18 yaşında olan Elif ile bir ilişki yaşadığının ortaya çıkması üzerine, stüdyoya getirilen ancak yüzünü göstermek istemeyen genç kadına, programın sunucusu Esra Erol’un yaklaşımı büyük tepki gördü. Ünlü isimler, milyonlarca kişinin izlediği programda, yüzünü saklayan ve buna rağmen Esra Erol’un ağır sözlerine maruz kalmaya devam eden Elif’e destek oldular. Gelen tepkiler üzerine sessiz kalmayan Esra Erol, son dakika açıklaması ile kendini savundu!

Esra Erol Ne Demişti?

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da isimli gündüz kuşağı programı, geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümü ile magazin gündemine bomba gibi bir giriş yapmıştı. 40 yaşında, evli ve iki çocuk babası olan Kadir Akkoyun’un, 18 yaşında olan Elif isimli genç kadınla bir ilişki yaşıyor olması, programın sunucusu Esra Erol’u çok sinirlendirmiş ve Erol, genç kadına oldukça sert sözler söylemişti.

Esra Erol, programa çıkmak istemeyen ve bu isteğini de yüzünü kapatarak belli eden Münevver Yıldırım’a, milyonların önünde şu sözleri söyledi: “Kızım, sen 18 yaşındasın. Baban yaşında olan bir adam, sana farklı bir amaç için dokunuyor. Sen kendine bu hayatımı layık görüyorsun Elif?”

İlk Tepki Hazal Kaya’dan!

Kadın haklarına karşı duyarlılığı ile tanınan Hazal Kaya, sosyal medyada yayılan görüntüler üzerine, Esra Erol’u sert bir dil ile eleştirdi. Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Sen kimsin de yayına çıkmak istemeyen, belli ki ağır travmaları olan bir kadın üzerinden şov yapıyorsun?”

Hazal Kaya’nın ardından Yasemin Allen, Doğra Rutkay gibi ünlü isimler de Esra Erol’a tepkilerini dile getirdiler.

Esra Erol’dan İlk Açıklama Geldi!

Esra Erol, kendisine yapılan eleştirilere şu şekilde yanıt verdi: “Eğitim görmek yerine, evli bir adam ile beraber olarak hayatını mahveden genç bir kadına duymuş olduğum üzüntü ile vermiş olduğum bir tepki bu. Olay, sistematik olarak yayınlanan kareler ile farklı bir noktaya getirildi. Beni bir dakikalık görüntüler ile yargılamayın rica ediyorum.”