Genel

Rüyada Avret Yerini Kıllı Görmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir? Anlamı, Alimlerin Yorumu

Rüyada avret yerini kıllı görmek rüya sahibinin çok utanacağı bir durum yaşayacağına işaret etmektedir. Rüyada avret yerini görmek ise İbn-i Sirin (r.a) tabirine göre; rüyayı gören kişinin hayasız birisi olduğuna ve ayıptan utanmadığına delalet etmektedir. Rüya sahibi rüyasında elbisesinin açılarak avret yerinin görüldüğünü gördüyse bunun anlamı düşmana karşı küçük düşeceğine işaret eder. Rüyasında avret yerinin açık olduğunu ama kimsenin ona bakmadığını gören rüya sahibi ise bir korkusu veya hastalığı varsa bunu yeneceği anlamına gelmektedir. Rüyada avret yerini kıllı görmek

Rüyada Eteğin Uçuşup Avret Yerinin Görüldüğünü Görmek

Rüyada eteğin uçuşup avret yerinin görülmesi korkulan şeyden emin olmaya işaret etmektedir. Rüyada eteğin uçuşması ve avret yerinin görülmesini Cabir ül Magribi (r.a) şu şekilde yorumlamaktadır; rüyayı gören kişinin kalbinde bir korkusu varsa bu korkunun azalacağına, bir hastalığı varsa şifa bulacağına ve yaptığı bir hatadan az zararla kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada Avret Yerinin Açılıp Utandığını Görmek

Rüyada avret yerinin açılmasıyla utanmak gerçek hayatta da utanılacak bir durum ile karşılaşmaya işaret etmektedir. Rüyada avret yerinin açılmasıyla utandığını görmek ve kalabalık bir ortamda olmak bu hatadan birçok kişinin haberi olacağını ve rüya sahibinin zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada Avret Yerini Başkasına Göstermek

Rüyada avret yerini başkasına gösterilmesi hayra yorulmayan bir rüyadır. Rüyada avret yerini başkasına göstermenin birçok anlamı bulunmaktadır ve farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Bu anlamlardan en önemlileri şu şekildedir:

  • Rüya sahibinin şanssız ve uğursuz zamanlar yaşayacağına,
  • Güzelliğini kaybedeceğine ve cildi ile alakalı problemler yaşayacağına,
  • Talihsiz günler yaşayacağına,
  • Beklediği haberleri olumsuz alacağına

İşaret etmektedir.

Rüyada Kendi Avret Yerini Görmek

Rüyada avret yerini görmek birçok anlamıyla olumsuzluk içerse de rüya sahibi rüyasında kendi avret yerini görüyorsa rüya hayra yorulur. Rüyada kendi avret yerine bakmak İmamı Gazali (r.a) yorumuna göre; rüya sahibinin üzerindeki şanssızlık ve talihsizlikten kurtularak güzel günler göreceğine, sıkıntılarının biteceğine ve uzun süredir küs olduğu arkadaşlarıyla barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada Başka Bir Kadının Avret Yerini Görmek

Rüyada yabancı kadının avret yerinin görülmesi bazı sırların açığa çıkacağına delalet etmektedir. Rüyada tanımadık birinin avret yerinin görülmesi kişinin çok sevdiği bir dosta verdiği sırrın ortaya saçılacağına ve rüya sahibinin zora düşeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Eğer rüyada görülen kadın tanıdık biri ise rüya sahibinin hiç ummadığı kişilere dair bazı sırlar öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada Avret Yerini Temiz Görmek

Rüyada avret yerinin temiz olması hayra yorulan rüyalardan biridir. Rüya sahibinin hayatında bolluk elde edeceğine ve zorlukların üstesinden geleceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada avret yerini temiz görmek İmam Nablusi (r.a) tabirine göre; rüyayı gören kişinin derdinin ve sıkıntısının biteceğine, çok zor görünen bir durumun gerçekleşeceğine, güzel haberlerle karşılaşacağına, huzur ve mutluluk bulacağına, iyilik içinde yaşayacağına delalet eder. Rüyada avret yerinin temiz olması rüya sahibinin dünya hayatı boyunca ağız tadının yerinde olacağına ve keyif bulacağına da işaret etmektedir.

Rüyada Avret Yerini Başkasına Gösterdiğini Görmek

Rüyada avret yerini başkasına göstermek büyük bir sırrı taşımaya yorulur. Rüyada avret yerini görmek birçok olumsuz anlama gelse de avret yerini başkasına göstermenin asıl anlamı sırların ortaya çıkması ve bu sırların kişiye yük olması anlamına gelmektedir. Bu rüya Caferi Sadık (r.a) yorumuna göre; rüya sahibinin şansının ve kısmetinin kapanacağına, büyük sırlar öğrenip bu sırları doğru şekilde taşıyamayacağına ve talihsiz olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Ayrıca rüyada amcaoğlu görmek ne anlama gelir? Bilgilerine bakabilirsiniz.