Magazin

Bu kadarı da “pes” dedirtti! Ceylan Ertem’ e takıntılı olan hayranı, onun için cinsiyet değiştirdi! Ünlü şarkıcıdan açıklama geldi Korkuyorum!

Yazdığı şarkı sözleri, seslendirdiği şarkılar ve sahne performansı ile adından sıklık ile söz ettirmeyi başaran ünlü şarkıcı Ceylan Ertem, bu kez şarkıcı kimliği ile değil tacize uğradığını dile getiren bir kadın olarak gündeme geldi. Bir süredir kendisine takıntılı olduğunu bildiği kişi tarafından sürekli olarak taciz edildiğini dile getiren Ceylan Ertem, konu ile ilgili olarak herkesi şaşkına uğratacak açıklamalarda bulundu!

Cinsiyet Değiştirmiş!

Yaklaşık olarak 5-6 yıldır bir hayranı tarafından taciz edildiğini açıklayan Ceylan Ertem, bu zamana kadar duyulmuş olan tüm taciz haberlerini geride bıraktıracak bir açıklamaya imza etti. Geçmiş yıllarda bir mekânda verdiği konser ile hayatına girdiğini söylediği takıntılı hayranı ile ilgili açıklamalarda bulunan Ceylan Ertem, bir süre sonra o yüzü her konserinde ve konser dışında bulunduğu diğer alanlarda da sürekli olarak görmeye başladığını dile getirdi.

Takıntılı hayranın, sürekli olarak karşısına çıktığını ve bunu yalnızca kulise hediye göndererek ya da konserlere gelerek yapmadığını belirten Ceylan Ertem, bir süre sonra gittiği her tatilde, oturduğu her mekânda bu kişinin karşısına çıktığını ve kendisinin bu durumdan korktuğunu ifade etti. Kendisine takıntılı olan kadın hayranının ilerleyen zamanlarda dozu iyice arttırdığını ve kendisi için cinsiyet değiştirdiğini ifade eden Ceylan Ertem, yaptığı bu açıklama ile herkesin ağzını açık bıraktı.

Adını Ceylan Ertem’in En Sevdiği İsim ile Değiştirmiş!

5 yıldır gittiği her ortamda kendisini sürekli olarak taciz eden takıntılı hayranını gördüğünü ifade eden Ceylan Ertem, şahsın cinsiyet değişimi operasyonundan sonra ismini, kendisinin en sevdiği erkek ismi ile değiştirmiş olduğunu ifade etti.

Bardağı Taşıran Son Damla!

Şu an da Covid olan ve bu neden ile de kendini evinde karantinaya almış olan Ceylan Ertem, geçtiğimiz gece takıntılı hayranının tekrar ortaya çıktığını açıkladı. Oturduğu yerde bulunan bir restorandan sipariş vermediği halde adresine yemek geldiğini ifade eden ünlü şarkıcı, siparişi verenin takıntılı hayranı olduğunu anlayınca şaşkına uğradı. Şahsın restoranı arayarak, “hayranıyım ve ona yemek göndermek istiyorum” dediğini öğrenen ünlü şarkıcı, restoranları bu konuda uyardı. Bu hareketin bardağı taşıran son damla olduğunu belirten Ceylan Ertem, hastalığının bitmesi ile birlikte savcılığa giderek, şahıs ile ilgili suç duyurusunda bulunacağını belirtti.