Magazin

İzleyici sabırsız: Baba dizisinin ilk bölümü hala yayınlanmadı! Baba dizisi ne zaman yayınlanacak? Baba dizinin konusu ne?

Şimdiye kadar ki yapımları ile dizi sektörünü kasıp kavuran Show TV, yeni bir işe daha imza atmaya hazırlanıyor. Sadece kadrosunda yer alan isimler ile bile izleyicinin heyecanlanmasını sağlayan Baba dizisi, Show TV ekranları aracılığı ile izleyicisine kavuşmak için gün sayıyor.

Geçtiğimiz aylarda, Haluk Bilgine ve Tolga Sarıtaş’ın kadrosunda yer alacağı kesinleşmiş olan Baba dizisinin, yeni dönemde Show TV ekranlarında yayınlanacağı duyurulmuştu. Şubat ayına gelinmiş olmasına rağmen dizinin ilk bölümünün hala yayınlanmamış olması, izleyiciyi sabırsızlandırmaya başladı. Konu ile ilgili sürekli olarak araştırmalar yapan izleyiciler, Baba dizisinin ne zaman yayınlanacağını merak ediyorlar.

Baba Dizisinin İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Geride bıraktığımız aylarda, yeni dönemde Show TV ekranları aracılığı ile izleyici ile buluşturulacağı bildirilmiş olan Baba dizisi, bu haberin ardından sessizliğe büründü. Sadece Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın ekranda gözüktüğü kısa bir anın paylaşıldığı fragman, dizinin yayınlanmasını sabırsızlık ile bekleyen izleyicilere yetmedi. Sosyal medya aracılığı ile dizinin ne zaman başlayacağını sorgulayan vatandaşlara, yaklaşık iki hafta önce dizi yönetiminden cevap geldi. Baba dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı!

Dizi afişinde “Bir Anadolu Hikayesi” yazan Baba dizisi, ilk bölüm fragmanı ile dizi sektöründe yankı uyandırmayı başardı. Fragmanda oldukça geleneksel bir kafa yapısına sahip olduğu görülen baba Emin Saruhanlı’nın, oğlu Kadir Saruhanlı ve ailenin diğer üyeleri ile sürekli çatıştığı gözlendi. 4 yıl boyunca hapiste olan Kadir ile ailenin hiçbir üyesini görüştürmeyen Emin’in niçin bu davranış içerisinde olduğu merak konusu oldu.

Baba Dizisi Ne zaman Yayınlanacak?

Dizinin Show TV ekranlarında yayınlanacağı haberinin verilmesinden itibaren oldukça yavaş ilerleyen bir sürece sahip olan Baba dizisi, izleyicileri sabırsızlandırmaya başladı. İlk tanıtım sahnesinin üzerinden bir ay geçtikten sonra yayınlanan ilk bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırmışken, fragmanın üzerinden nerede ise 3 hafta geçmiş olmasına rağmen dizinin ne zaman yayınlanacağına dair bir açıklama yapılmadı.

Dizi Yayınlanmayacak Mı?

Dizinin ilk bölümünün yayınlanması için oldukça zaman kaybedilmesinin üzerine, sosyal medya kullanıcıları dizinin yayınlanmayacağını düşündüklerini paylaşmaya başladı. Buna karşın diziyi merak ile bekleyen bir kesim, bu sessizliğin ardından bomba gibi bir dizi geleceğini düşünüyor. Konu ile ilgili gizemli davranmayı tercih eden dizi yönetimi, henüz bir açıklamada bulunmadı.