Magazin

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı cephesinde yeni gelişme: Soyadını kaldırdı!

İkinci kez nikah masasına oturan şarkıcı Sinan Akçıl ve oyuncu Burcu Kıratlı arasında sular durulmuyor. Geçtiğimiz günlerde haklarında ayrılık iddiaları ortaya atılan çift, yeni bir haber ile gündeme geldi. Ünlü çiftin hayranlarını çok üzen bu yeni gelişme, çiftin ikinci kez boşanacağına işaret etti.

2019 Yılında Nikah Masasına Oturmuşlardı!

Türkiye’nin sevilen şarkıcılarından biri olan Sinan Akçıl, bir süre aşk yaşadığı oyuncu Burcu Kıratlı ile 2019 yılında nikah masasına oturmuştu. Oldukça inişli çıkışlı bir evlilik süreci yaşayan ünlü çift, ilişkilerini kurtarmak için ne kadar çaba harcamış olsalar da evliliklerini kurtaramamış 9 aylık evliliklerini, tek celsede bitirme kararı almışlardı.

Ayrılığa Dayanamayıp Tekrar Barışmışlardı!

9 aylık evliliklerini ani bir ayrılma kararı ile noktalayan ve tek celsede boşanan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, ayrılığa çok fazla dayanamayıp tekrar barışma kararı almışlardı. Bir süre sevgili olarak hayatlarına devam eden ünlü çift, aynı evde sürdürdükleri ilişkilerini tekrar nikah masasına taşınmıştı.

İlk evliliklerinde olanın aksine, çok daha sade bir nikah töreni ile ikinci kez hayatlarını birleştiren Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl, bu süreç içerisinde magazin basınına sürekli olarak mutluluk pozları vermişlerdi.

Tekrar Boşanıyorlar!

Geçtiğimiz aylarda haklarında tekrar ayrılık dedikoduları çıkan Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl çifti, bu süreç içerisinde sessiz kalmayı tercih etmiş olsalar da Sinan Akçıl’ın katıldığı bir ödül töreninde verdiği röportaj esnasında bebek mevzusuna değinmesi, ikilinin arasında bebek krizinin yaşandığı söylentilerinin çıkmasına sebep oldu.

İlerleyen süreçte Burcu Kıratlı’nın manevi babası olarak bilinen Kenan Erçetingöz’ün doğum günü partisine, Sinan Akçıl’ın katılmaması ayrılık iddialarını güçlendirdi. Yaşanan olayların ardından “evlilik çıkmazındayız” şeklinde açıklama yapan Sinan Akçıl’dan yeni bir hamle geldi.

Bu süreç içerisinde hep sessiz kalmayı tercih eden Burcu Kıratlı’nın dün itibari ile Instagram hesabından “Akçıl” soyadını silmesi, Sinan Akçıl’ı kızdırdı. Akçıl, yaşanan bu gelişme üzerine bir açıklamada bulunarak ayrılacaklarını doğruladı. Çiftin ikinci kez boşanma kararı almış olması, sevenlerini üzdü.