Magazin

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ilişkisinde yeni gelişme: Aşklarına sahip çıktılar!

2021 yılının başında yaşadıkları aşk ile magazin gündemine bomba gibi düşen Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, yıl sonu itibari ile bitirme kararı aldıkları ilişkiye yeni bir şans verme kararı aldı. Çiftin aşklarına sahip çıkma karar aldıkları ve barıştıkları iddia edildi.

1 Yıllık Aşk Aşıklar Şehri Dönüşünde Noktalanmıştı!

Ekranların sevilen simalarından biri olan oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz yılın başı itibari ile başlamış oldukları ilişkiyi mutluluk pozları vererek magazin gündemine duyurmuşlardı.

Bir yıl boyunca gittikleri her yerde beraber görüntülenen ve kameralara mutluluk pozları veren ünlü çiftin, ne zaman nikah masasına oturacağı merak edilirken herkesi şoke eden bir ayrılık haberi geldi. Aşklarını doyasıya yaşamak ve iş hayatlarında yaşadıkları stresli ortamlardan bir nebze olsun uzaklaşmak için çıktıkları Paris tatilinden fotoğraflar yayınlayan ünlü çift, tatil dönüşünün hemen ardından ayrılık kararı aldı. Böylelikle bir yıllık ilişki bitmiş oldu.

Ayrılığın Sebebi Neydi?

Çiftin bir yıldır dolu dizgin devam eden aşk ilişkisinin, romantik bir tatil sonrasında bitmesi kafaları karıştırmıştı. Ünlü çiftin hayranları, evlilik kararı bekledikleri isimlerin ortada hiçbir sebep yokken ayrılmasına anlam verememişti.

Ayrıldıkları günden bu yana ayrılık nedenlerini açıklamaları beklenen Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, konu ile ilgili olarak bir açıklamada bulunmamış ancak Demet Özdemir’in yakın çevresinden alınan haberlere göre ünlü oyuncunun, rahatsız olan annesi ile daha çok vakit geçirmek amacı ile ilişkisini bitirme kararı aldığı öğrenilmişti.

Ayrılık Kısa Sürdü!

Geçtiğimiz aylarda ayrılan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç cephesinden yeni bir haber geldi. Ayrılığın ardından jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye programında ki durgun halleri ile dikkat çeken Oğuzhan Koç’un, eski sevgili Demet Özdemir ile tekrar barışmak istediği bu sebep ile de devreye arkadaşlarını soktuğu öğrenildi. Yarışmanın devam ettiği sıralarda diğer bir jüri üyesi olan Ebru Gündeş’in de “onları barıştıralım” yorumları dikkat çekmiş ancak işin sonu bir noktaya bağlanamamıştı.

Yeni gün itibari ile barıştıkları ortaya çıkan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin, şimdilik bu durumu sakladığı ancak yakın zaman içerisinde tekrar magazin basınına mutluluk pozları vereceği iddia edildi.