Magazin

Eşi cinayete kurban giden Ece Erken ile ilgili korkunç iddia! ‘Kocasının 40’ını çıkartabileceğini düşünmüyorum’

Ünlü sunucu Ece Erken, Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cinayete kurban gitmesinin ardından zor günler geçiriyor. Söylemezsem Olmaz programının sunucusu ve yakın arkadaşı Seren Serengil, Erken’in son durumuna ilişkin açıklama yaptı. Serengil, Erken için korkutan bir iddiada bulundu.

“KOCASININ 40’INI ÇIKARAMAYABİLİR”

Ece Erken’in çok fazla ilaç içtiğini belirten Serengil, “Allah sabrını verecek yapılacak bir şey yok. Ece biraz oğlunu alıp evden uzaklaşmalı. O evde anıları var. Ece’nin kocasının 40’ını çıkartabileceğini düşünmüyorum. İlk defa söylüyorum, o kadar ilaç içiyor ki. Doktorlar söylüyor… Altı taneyi birden içiyor. Annesi kıyameti kopartıyor. Çok zor ve kötü vaziyette” dedi.

Seren Serengil’in Mahmutyazıcıoğlu cinayeti ve eşi Ece Erken’in durumu ile ilgili önceki açıklamaları da dikkat çekti.

Seren Serengil, “Şüpheliler yakalandıktan sonra Ece biraz sakinleşti. Korkunç bir şey. Bir kadın düşünün, kocasının ölümünü haberlerde canlı canlı izledi. Bu cinayetin tasarlandığı çok net ortada. Sürekli adres değişikliği yapmışlar. Emniyet bir kişi hariç hepsini eş zamanlı yakaladı. Adalet sistemi çalışıyor. O da yakalandığı zaman tamamen iş çözümlenecek” dedi.

Ünlü sunucu, “İnsan kocasının ölümünü seyreder mi? Bu konunun muhatabı Şafak da değil. Avukat sıfatıyla olayın içerisinde. Adamla derdin varsa avukatını neden vuruyorsun? 65 bin TL konusu değil, arkasında başka şeyler var. 65 bin TL’yi paylaşmak için o kadar insan oraya gitmezler. Ece hiç kendinde değil. Şüpheliler yakalandıktan sonra Instagram paylaşımı yapabilecek gücü kendinde bulabildi. Hiç hali yok. O kadar çok ilaç içiyor ki kendine gelmemek için. Hatta doktoru ‘Uykusunda kalbi durur! Bunu asla kullanmayacak’ diye uyardı. Uyanmak istemiyor, hatırlamak istemiyor. O kadar kötü durumda. Evde her gün dua okutturuyor. Elinden eşinin fotoğrafı düşmüyor. Ece’yi zor bir süreç bekliyor. Allah sabır versin” şeklinde konuştu.