EkonomiGündem

Okula Giden Çocukları Olanlar Dikkat! Açıklama Yapıldı

Son dönemlerde iğneden ipliğe gelen zamlar kırtasiye ürünlerinin fiyatlarını da vurdu. Çocuğuna okul alışverişi yapacak veliler son zamanlarda artan fiyatlardan yakınır hale geldi. Okul fiyatlarından, kitaba kalemden deftere artan fiyatlar dar gelirli vatandaşların cebini yakmaya devam ediyor. Kuveyt Türk Bankası müşterileri çocuklarının eğitimlerine yapacakları harcamalarda kampanyalardan yararlanabilecek.

Kuveyt Türk Bankası müşterileri için kampanya açıklamasında bulundu. Kuveyt Türk Bankası Çocuğunun eğitim ve kırtasiye alışverişini yapacak vatandaşlara kampanyalarını duyurdu. Bankanın resmi internet sitesinden yapılan kampanya açıklamasında: Sağlam Kartınız ile eğitim, kitap ve kırtasiye sektörlerinde yapacağınız 100 TL ve üzeri harcamalar vade farksız 5 taksit yapılacaktır. Vade farksız 5 taksit MCC kodu eğitim ile ilgili olan işyerlerinde geçerli olacak.

Kampanyanın Detayları İse Şu Şekilde:

Eğitim harcamalarına 5 taksit özelliğinden faydalanmak istemiyorsanız IPTAL EGTM5 yazıp 2848’e sms göndererek bu özelliği kapatabilirsiniz. Bu özelliği tekrar aktif hale getirmek için ONAY EGTM5 yazıp 2848’e sms gönderebilirsiniz.

Sale Plus Kredi Kartınızla ve Seyyah Kartınız ile bu kampanyadan yararlanmak için işlem öncesinde ONAY EGTM5 yazıp 2848’e SMS gönderebilirsiniz.

Yasal düzenleme gereği yurt dışı harcamalarında taksit yapılamamaktadır.

Sağlam Kartınız ile eğitim, kitap ve kırtasiye sektörlerinde yapacağınız 100 TL ve üzeri harcamalar vade farksız 5 taksit yapılacaktır. Vade farksız 5 taksit MCC kodu eğitim ile ilgili olan işyerlerinde geçerli olacaktır.

Detaylı bilgi Kuveyt Türk Bankası resmi internet sitesinde ve Kuveyt Türk Şubelerinde.