EkonomiGündem

Akaryakıt Satın Alacaklar Dikkat! Açıklama Yapıldı: Son Gün 15 Şubat

Vatandaş her yeni güne akaryakıta zam haberleri ile uyanmaya devam ediyor. Son olarak 15 TL’yi aşan motorin fiyatları sonrasında aracı olan vatandaşların cebi yanacak. Aracının deposunu doldurmak isteyen vatandaşlar, müşterisi oldukları bankaların akaryakıt kampanyalarını araştırmaya devam ediyor.

Bonus karta sahip olan vatandaşlar 15 Şubat tarihine kadar anlaşmalı BP istasyonlarından kampanyalı akaryakıt satın alabilecek. Akaryakıt alışverişi yapan vatandaşların hesaplarına 40 TL nakit yatacak. Garanti BBVA Bonus resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre: 01 Ocak-15 Şubat 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi BP istasyonlarında; ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 150 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapın; SMS ile kampanyaya katılarak 30 TL Bonus, BonusFlaş uygulaması üzerinden kampanyaya katılarak 40 TL’ye varan Bonus kazanma imkanı.

Kampanya İle İlgili Duyuru Yapıldı:

Kampanya 01 Ocak-15 Şubat 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi BP istasyonlarında geçerlidir.

Kampanya kapsamında tek seferde ve farklı günlerde yapılan 4 defa 150 TL ve üzeri işlemlerden 30 TL bonus/indirim kazanılacaktır. Kampanyaya BonusFlaş uygulaması aracılığıyla katılan kart sahipleri 40 TL’ye varan bonus kazanacaklardır.

Aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 150 TL ve üzeri harcamaların ilki kampanya dahilindedir.

Kampanya müşteri bazındadır. SMS ile katılanlar en fazla 30 TL bonus, BonusFlaş ile katılanlar en fazla 40 TL’ye varan bonus kazanabilir.

Kampanyaya BonusFlaş ile katılmak için “Hemen Katıl” butonu tıklanmalı veya SMS ile katılmak için “EVET BP” yazarak 3340’a SMS gönderilmesi gerekmektedir. İlk alışverişten önce katılım yapılması gerekmektedir.

Kazanılan bonus, 21 Şubat-06 Mart 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi BP istasyonlarında akaryakıt ve/veya otogaz alımlarında kullanılmalıdır.

6 Mart 2022 tarihinden sonra kullanılmayan bonuslar geri alınacaktır.

BP Taşıtmatik kullanıcıları kampanyadan faydalanamazlar.

Kampanyaya katılan diğer banka Bonus kartları, 01 Ocak-15 Şubat 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi BP istasyonlarından yaptıkları akaryakıt ve/veya otogaz harcamalarında SMS ile katılım için 30 TL indirim alacak ve bu indirim harcama yapılan kartlarının ekstresine yansıtılacaktır.

Kampanyanın geçerli olduğu istasyonları görmek için BonusFlaş uygulamasındaki “Nerede” butonuna tıklayabilirsiniz.

Garanti Bonus’lar, Flexi, Money, Deniz Bonus, TEB Bonus, Şeker Bonus, ING Bonus, Türkiye Finans Happy Card, Alternatifbank Bonus, ICBC Turkey Bonus, Fibabanka Bonus, Deniz Bonus Business, Alternatifbank Bonus Business, ICBC Turkey Bonus Business, Fibabanka Bonus Business, Türkiye Finans Happy Businss Card, Bonus Business ve Easy kartlar dahildir.

Paracard, ING Bonus Business, Şeker Bonus Business ve TEB Bonus Business dahil değildir.

Shop&Fly kredi kartları, Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları ,taksitli işlemler, vadeli taksit, bonus kullanımları, BP Araçta ödeme dışında sanal POS, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Bonusnet bankalarına ilişkin ticari ve bireysel kart katılım bilgilerine detaylı olarak bonus.com.tr ’den ulaşabilirsiniz.

Birden fazla Bonus Business veya Easy kartı olan ticari tüzel kart müşterilerinin ilgili tüm kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı telefon numarasından başvuru yapması gerekmektedir.

BonusFlaş ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir. Tüzel müşteriler sadece SMS ile katılım sağlayabilir.