Magazin

Acun’un reyting hamlesi işe yaramadı! O proje TV8 ekranlarına veda ediyor!

Son zamanlarda romanlardan ekranlara uyarlanan projeler dikkat çekerken bu yapımlar arasında en çok ses getireni, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından ekranlara uyarlanan Kırmızı Oda isimli televizyon projesi olmuştu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun hastalarından izin alarak kaleme almış olduğu Kırmızı Oda isimli gerçek hikâye konulu roman, televizyon projesi haline getirilmiş ve Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 ekranları aracılığı ile izleyiciler ile buluşmuştu. Psikiyatrist koltuğunda Manolya karakteri ile oturan Binnur Kaya’nın oyunculuğu ilk günden beri çok ses getirmiş ve projenin her bölümünde yeni bir hayat hikayesi ele alınmıştı.

Dizinin düşen reytinglerinin toparlanması için Erken Petekkaya’yı tekrar dizi kadrosuna dahil eden Acun Ilıcalı, bu kez istediğini bulamadı. Kırmızı Oda reyting kurbanı oldu. Dizinin, final yapacağı tarih resmen açıklandı

Acun Ilıcalı’dan Erkan Petekkaya Hamlesi!

Bu zamana kadar dizi projesine pek çok ünlü isim dahil olmuş ve her isim de oyunculuk performansı ile adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştı. Ancak şimdiye kadar diziye dahil olan isimler arasında en çok dikkat çekeni, usta oyuncu Erkan Petekkaya olmuştu. Erkan Petekkaya’nın oyunculuğu ışığında hayat verilen Sadi karakteri, yüreklere dokunmuş ve dizinin reytinglerinin en üst seviyelere çıkmasını sağlamıştı.

Geçtiğimiz dönem içerisinde dizinin reytingleri çok iyi gidiyor olmasına rağmen Acun Ilıcalı ile yaşadığı bir sıkıntıdan ötürü Kırmızı Oda’nın kadrosundan ayrılmak zorunda olan Erkan Petekkaya, kendi ile birlikte dizinin reyting oranlarını da götürdü. Erken Petekkaya’nın dizinin kadrosundan ayrılmasından sonra dizinin izlenme oranları oldukça düştü.

Acun Ilıcalı’nın çok güvendiği yapımlarından biri olan Kırmızı Oda’nın reytinglerinin düşmesi üzerine Erkan Petekkaya’nın kapısı tekrar çalındı. Erken Petekkaya, geçtiğimiz bölüm Kırmızı Oda’nın kadrosuna tekrar dahil oldu.

İşler Umulduğu Gibi Gitmedi!

Kırmızı Oda’nın reyting oranlarının artması amacı ile Erkan Petekkaya’yı tekrar dizinin kadrosuna dahil eden Acun Ilıcalı, umduğunu bulamadı. Dizi, düşen reyting oranlarını toparlayamadı. Böylelikle dizinin final yapmasına karar verildi.

Final Tarihi Belli Oldu!

Reyting kurbanı olan Kırmızı Oda, son olarak 59.bölümü ile ekranlara geldi. Ancak dizinin reyting oranlarının düşmesi sebebi ile dizinin 61.bölümünde final yapmasına karar verildi.