GündemMagazin

Berfu Yenenler’den elektrik faturası açıklaması: “Elektrik içmişiz bu ay”

Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden elektrik faturasını paylaşarak isyan etti. Ünlü fenomen Berfu Yenenler elektrik faturasını takipçileri ile paylaşarak elektrik içmişiz bu ay ifadelerinde bulundu.

“ELEKTRİK İÇMİŞİZ BU AY”

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çifti, 10 milyon TL değerindeki kütük evlerinin başına gelenlerle gündeme gelmişti. Yenenler çiftinin Kemerburgaz’daki kütük evini eşek arıları ve tilkiler basmış; yangın tehlikesi atlatan eve, bir de yarasalar yuva yapmıştı.

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses de elektrik faturasına isyan eden ünlü isimlerden biriydi. 7 bin TL gelen elektrik faturasını paylaşan İdo Tatlıses, ”Böyle ölmem füze atın” demişti.

GÜLSE BİRSEL’DE PAYLAŞMIŞTI

Gülse Birsel de 4 odalı dairesine gelen 2 bin 550 liralık elektrik faturasına, ”Kira tadında” notunu düşmüştü.

Son olarak ünlü komedyen Şahan Gökbakar, ”Bana gelen elektrik faturasını ben sizinle paylaşmaya utandım.” diyerek zamlara isyan etmişti.

BERFU YENENLER KİMDİR?
Berfu Yenenler ya da evlenmeden önceki soyadıyla Berfu Yıldız, 11 Nisan 1995 yılında İzmit’te dünyaya geldi. 1.80 boyundaki güzel Berfu Yenenler Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi – Endüstri Mühendisliği mezunu. 2015 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasına katılıp, 4. güzel olarak derecek kazanan Berfu Yenenler 2015 yılındaki Miss International Yarışması’nda da Türkiye’yi temsil etti. Şimdilerde Youtube kanalında içerik üreticiliği yapan Berfu Yenenler eğlenceli videolarla severlerinin karşısına çıkıyor.