Ekonomi

Borçlular, Hacizliler İçin Müjdeli Haber! 50 Bin TL’ye Kadar Kredi Desteği Veriliyor!

Bankalar tarafından borcunu ödeyemediği için kara listede olanlara kredi çekme işinde müjdeli haber geldi. Hacizli ve takipli olduğu için bankalardan kredi alamayanlar artık 50 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisini hemen çekebilecek. Kredi notu sıfır olanlara kredi veren bankalar sayesinde vatandaşlar bütçelerine uygun koşullarda kredi kullanabiliyor.

Kredi Notu Sıfır Olanlara Kredi Veren Bankalar

2022 yılında bankalarda kredi notu sıfır olduğu için ihtiyaç kredisi çekemeyen pek çok vatandaş bulunuyor. Kredi puanı 0 ve 800 arasında olup da borcu olanlar, ihtiyaç kredisi çekmek istediklerinde başvuruları red cevabıyla karşılaşıyor. Bu yüzden internet üzerinden yapılan araştırmalarda sicil notu düşük ve orta riskli kredi notuna sahip olanlara ihtiyaç kredisi veren bankalar yoğun bir şekilde araştırılıyor. Kredi notu düşük olduğu için bir türlü ihtiyaç kredisi çekemeyenlere müjdeli haber geldi. Bankalar bu durumda olan müşterilerine 50 bin TL’ye kadar kredi desteği verecek.

Sicili Bozuk Olanlara Kredi

Bankalardan kredi çekmek isteyen ancak kredi notu düşük ve sicili bozuk olanlar, bankaların yeni sunmuş olduğu kampanyalardan anında yararlanabiliyor. Sicil notunun düşük olması artık bankalardan kredi çekmeye engel görülmüyor. Uygun ödeme koşulları sayesinde isteyen herkes bankalardan 50 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi çekebiliyor. Bu şekilde müşterilerine kredi veren bankalar arasında Odea Bank, Arap Türk Bankası, Burganbank, Alternatif Bank ve ICBC yer alıyor.

800 Puan ve Altına Kredi Çıkar Mı?

İnternet üzerinden yapılan araştırmalarda kredi notu 800 puan ve altında olanlar, kredi başvurularının onaylanıp onaylanmayacağını merak ediyor. 800 puan altında orta riskli olanlar, ilgili bankanın kampanyasına başvuru yaparak ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı elde ediyor. Bu yüzden kredi notu düşük olanların bankaların güncel kampanyalarına başvuru süreci devam ediyor.