Yaşam

Hangi Burç Neye Kafayı Takar? İşte En Takıntılı Burçlar! Belki Takıntılarınız Burcunuzdan Geliyordur!

Her insanın karakteristik özellikleri farklıdır. Farklılıkların sebep olduğu özellikler arasında en dikkat çekeni ise bazı insanların birden fazla şeye takıntılı olmasıdır. İnsanların takıntılı oldukları konular, sahip oldukları burçlara göre şekillenebilmektedir. Nitekim, aynı burçlara sahip olan kişilerin benzer özellikleri sergilemeleri de bu durumu ispatlar niteliktedir.

Burçların takıntıları birbirlerine göre farklılık gösterebilmektedir. Kimileri göz yumulabilecek kadar hafif takıntılara sahip olsa da kimileri etrafında bulunan insanları hayattan soğutacak kadar büyük takıntılara sahiptir. Peki burçlar aleminin en takıntılı burçları hangileridir? Hangi burç, neye takıntılıdır?

Kazanmaya Takıntılı Olan Burçlar

Her insan hayatında başarılar elde etmekten, önem verdiği konularda başarılı olmak için çaba sarf etmekten hoşlanır. Ancak bazı burçlar vardır ki hayatlarının odak noktası yalnızca kazanmaktır. Ne olduğu, nasıl olduğu, kazanç yolunda kimleri harcadığı hiç umurlarında değildir.

Kazanmaya odaklı olan burçlar Koç ve Boğadır. Bu iki burç için de hayatlarında bulunan ve sonu kazanıma çıkan her duruma ulaşmak oldukça önemlidir. İstedikleri sonuca ulaşana kadar hırsları ve ısrarları ile etraflarında bulunan insanlara “pes” dedirten bu iki burç, kazanç yolunda yapılan her şeyin mubah olduğunu düşünerek hareket eder ve bu yolda kırdıkları kalplerin onlar için hiçbir önemi yoktur.

İlgi Odağı Yengeçler!

Burçlar aleminin en duygusal burcu olma özelliğine sahip olan Yengeç burçları, bu özelliklerini takıntıya dönüştürmüşlerdir. Yengeç burçları, duygusal yönleri ile sürekli olarak dikkat çekmek isterler ve bu durumu kendi lehlerine çevirmeyi bilirler. Daima sevilmek isteyen, ne olur ise olsun ilginin hep onda olmasını isteyen ancak bunu kendini beğendiği için değil, kalbinin kırılmasını önlemek amacı ile yapan Yengeç burçları, kendilerine duyulan sevginin gösterilmesi konusunda oldukça takıntılıdırlar.

Eşyalarına Takıntılı Aslan Burçları!

Aslan burçları kendine ait olan her şeye oldukça takıntılıdırlar. Eşyaları, kıyafetleri kısacası kullandıkları her şey Aslan burçları için oldukça önemlidir. Bu neden ile kendine ait olan herhangi bir eşyaya dokunan bir el, Aslan burcunun tüm sinirlerini alt üst edebilir. Aslan burçları, eşyalarını paylaşmayı sevmez. Bir çöp bile olsa, Aslan burcuna sormadan ona dokunmak, o kişinin takıntılı hallerinin ortaya çıkmasına sebep olabilir.