Teknoloji

Turkcell duyurdu: Tam 20 GB bedava internet verecek! Hemen başvuru yap, ücretsiz internetini al!

Günümüz gelişen teknolojisi içerisinde yaygınlaşan akıllı telefon kullanımı, kişilerin internet kullanımlarının artmasına sebep oldu. Uygun fiyatlı internet tarifelerinden yararlanmak isteyen telefon kullanıcıları, konu ile ilgili olarak GSM operatörlerinin internet kampanyalarını araştırmaya başladılar.

Türkiye genelinde milyonlarca müşterisi olan Turkcell, uygun fiyatlı internet tarifesi arayan genç müşterileri için yeni bir internet kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Turkcell tarafından duyurulmuş olan internet kampanyası ile birlikte, 26 yaşın altında olan genç kullanıcılar tarafından kullanılmak üzere 20 GB bedava internet verileceği bilgisi paylaşıldı.

Turkcell GNÇ Müşterilerine Hediye 20 GB İnternet Kampanyası

GSM operatörleri arasında yaşanan rekabet ortamına internet kampanyaları ile damga vurmak isteyen Turkcell hem genç müşteri sayısını arttırmak hem de müşterilerinin gündelik hayat içerisinde ki internet kullanımlarına katkıda bulunmak için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Turkcell duyurmuş olduğu yeni kampanyanın, yalnızca 26 yaşın altında olan aboneleri için geçerli olduğunu bildirdi.

Turkcell tarafından ilan edilmiş olan GNÇ 20 GB kampanyasına göre ilgili GNÇ tarifelerinden birine geçiş yapan 26 yaş altı abonelere, ilk ay 20 GB internet paketi hediye edilecek. Ayrıca aboneler, tarifeye geçtikleri ilk üç ay indirimli fırsatlardan da yararlanabilecek.

Turkcell GNÇ 20 GB Kampanyası Kapsamında Olan Tarifeler

Turkcell’in yeni dönem 20 GB hediye internet kampanyasından yararlanmak isteyen genç abonelerin, geçiş yapabilecekleri GSM tarifeleri şu şekilde belirlendi:

  • Turkcell GNÇ Gamer Tarifesi
  • Turkcell GNÇ Fırsat 9 Tarifesi
  • Turkcell GNÇ Sosyalleşen Ben Tarifesi
  • Turkcell GNÇ Fırsat Mega Tarifesi
  • Turkcell GNÇ Fırsat 13 Tarifesi
  • Turkcell GNÇ Fırsat 60 Tarifesi
  • Turkcell GNÇ Net Ben Tarifesi

Turkcell GNÇ 20 GB İnternet Kampanyasından Nasıl Yararlanılır?

Turkcell’in yeni dönemde, 26 yaş altı abonelerinin yararlanması için geliştirmiş olduğu 20 GB’lık bedava internet kampanyasından yararlanmak için ilgili tarifelere geçiş yapılması gerekmektedir. Her tarifenin içeriği farklıdır. Turkcell abonelerinin, kendilerine hediye edilecek olan 20 GB internet paketinden yararlanabilmeleri için kendilerine en uygun olan tarifeye geçiş yapmaları gerekmektedir. Yalnızca online olarak geçiş yapılan tarifeler aracılığı ile hediye internet kullanımından yararlanılabilir.