Ege HaberleriGündemMuğla HaberleriYerel Haberler

Muğla’da Kan Donduran Cinayet! Tartıştığı Oğlunu Öldüren Adamın İlk İfadesi Ortaya Çıktı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen tartışma kanlı bitti. Çıkan tartışmada öfkelenen baba silahla 28 yaşındaki oğlunu vurarak öldürdü.

Olay, saat 23.00 sıralarında Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Akkaya Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre baba ve oğlu arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek arbedeye dönüştü. O sırada odun kıran 62 yaşındaki H.K. öfkesine hakim olamayarak tabanca ile oğlu Cavit Kara’yı vurdu.

Oğlunu Silahla Vurdu

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde 28 yaşındaki Cavit Kara’nın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Yapılan incelemelerin ardından Kara’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Oğlunu vuran H.K. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Katil zanlısının bugün ortaya çıkan ifadelerinde ise oğlunun evlenmek istediği kıza karşı çıktığını, bu nedenle tartıştıklarını, tartışma sırasında oğlunun kendisine hakaret ettiğini ve sinirlenip oğlunu vurduğunu ifade etti.