Magazin

Kıskançlığı ile “illallah” dedirten burçlar belli oldu! En kıskanç burç hangisi? Hangi burç, kıskançlığını nasıl belli eder?

Sahip olduğumuz burçların karakterlerimiz üzerinde etkili olup olmadığı, yılalardır tartışmalara konu olan bir başlık olarak karşımıza çıkmaktadır. Aynı burca sahip olan kişilerin, belli özelliklerinin aynı olması aslında bu tartışmaların bir noktada kilitlenmesine sebep olmaktadır. Ek olarak astroloji dünyasında, burçlar üzerine yapılan araştırmalarda kişinin doğdu zamanda gökyüzündeki yıldızların konumunun ve doğal olarak kişinin sahip olduğu burcun, karakteristik özelliklerin ortaya çıkması konusunda etkili oldu ispatlanmıştır.

Karakter özelliklerinden biri olarak değerlendirilen kıskançlık duygusu, burçlar dünyasında yer alan bazı burçlarda oldukça baskın bir şekilde ortaya çıkmaktadır. Öyle ki bazı burçlar, kıskançlığı hayat felsefesi haline getirmiş ve hayatında yer alan belli başlı insanları bu duyguları ile bunaltmaktadırlar. Peki, burçlar aleminin en kıskanç burcu hangisi? Hangi burç, neyi kıskanır?

İncitici Koç Burçları!

Koç burçları, burçlar aleminin en özgüvenli burçları arasında yer almaktadır. Ancak bu özgüveninin zedelendiği durumlarda Koç burçları, oldukça kıskanç bir karaktere bürünebilmektedir. Hem aşk ilişkilerinde hem de arkadaşlık ilişkilerinde kıskançlık duygusunun onu yönetmesine izin veren Koç burçları, bu duyguları yüzünden zaman zaman oldukça incitici tavırlar sergileyebilmektedirler.

Koç burçlarının kıskançlık duygusunun en çok tetikleyen konu, ikinci planda kalma hissidir. Bulunduğu ortamda başrol olma özelliğini elinden kaptıran Koçlar, kıskançlıkları ile ortamın enerjisini hızlı bir şekilde negatife dönüştürebilen hareketler sergileyebilirler.

Sinir Küpü Aslan Burçları!

Aslan burcu, burçlar aleminde liderlik özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Liderliği elinden alınan bir Aslan burcu, etrafında yer alan herkese ve her şeye karşı kıskanç bir tutum içerisine girebilir. Birinin daha güzel olması, bir çiftin kendi ilişkisinden daha mutlu bir ilişki yürütmesi, karşısında ki kişinin daha özgüvenli olması Aslan burcuna sahip olan kişilerin kıskançlık duygularının ortaya çıkması için yeterlidir. Kıskançlık duygusu tetiklenmiş olan bir Aslan burcu, akla gelmeyecek kötülükleri yapabilme konusunda ustadır.

Duygusal Yengeç Burçları!

Burçlar aleminin en duygusal burcu olarak tanımlanan Yengeç burcu, özellikle aşk ilişkileri içerisinde oldukça kıskançtır. Ancak Yengeç burcunun kıskandığı şey partneri değil, partnerinin kendisine göstermediği bir duyguyu bir başkasına göstermesidir. Duygular konusunda oldukça hassas olan Yengeç burçları, kıskançlık duygusunun tetiklenmesi ile birlikte naifliğinin altında yatak güçlü karakteri ortaya çıkarmaktan asla çekinmemektedir.