Ekonomi

Bankalar arası rekabet kızıştı! Emekli müşteri sayısını arttırmak isteyen bankalar, 2022 emekli ek ödeme kampanyalarını açıkladılar!

Yeni dönemin başlaması ile birlikte hem kamu bankaları hem de özel bankalar, vatandaşların ihtiyaçlarını belirleyerek çeşitli kampanyalar geliştirmeye ve bu kampanyaları ilan etmeye başladılar. Bu kapsamda yeni dönemde bankalar, emekli vatandaşlar için de yeni dönem kampanyaları geliştirdiklerini duyurarak, emekli müşterilerine ek ödeme yapacaklarına dikkat çektiler.

Emekli müşteriler, bankaların en önemli kalemlerinden birini oluşturmaktadırlar. Bu neden ile emekli müşteri sayısını arttırmak için her dönem içerisinde çeşitli kampanyalar geliştiren bankalar, yeni dönemde emekli maaşlarına ek bir ödeme yapacaklarını ilan ettikleri kampanyaların detaylarını paylaştılar.

Ziraat Bankası Emekli Maaşı Ek Ödeme Kampanyası

Kamu bankalarından biri olarak hizmet vermeye devam eden Ziraat Bankası, yeni dönemde emekli müşteri sayısını arttırabilmek amacı ile emekli maaşı hesabını bankaya taşıyan ve hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağını taahhüt eden müşterileri için yeni bir promosyon kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Ziraat Bankası tarafından emekli müşterileri için geliştirilmiş olan promosyon ödemesi kampanyasına göre emekli maaşı tutarları baz alınarak ödenecek olan ek ödemeler, şu şekilde belirlendi:

  • 0- 1.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 500 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 625 TL
  • 2.500 TL ve üzerinde emekli maaşı alanlara: 750 TL

Garanti BBVA Emekli Maaşı Ek Ödeme Kampanyası

Yeni dönemde emekli müşteri sayısını arttırmak isteyen özel bankalardan biri olan Garanti BBVA da emekli maaşı promosyon ödemesi kampanyasını duyurdu. Banka, 3 yıl boyunca emekli maaşını Garanti şubelerinden alacağını taahhüt eden emekli vatandaşlara yapacağı ek ödemeleri, şu şekilde belirledi:

  • 0- 1.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 800 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 1.000 TL
  • 2.500 TL ve üzerinde emekli maaşı alanlara: 1.200 TL

Akbank Emekli Maaşı Ek Ödeme Kampanyası

Emekli müşteri sayısını arttırmak isteyen özel bankalardan biri olarak karşımıza çıkan bir diğer banka olan Akbank, ilgili şartları sağlayan emekli müşterileri için ek ödeme tutarlarını şu şekilde belirledi:

  • 0- 1.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 1.150 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 2.100 TL
  • 2.500 TL ve üzerinde emekli maaşı alanlara: 2.500 TL