Genel

Rüyada Siyah Tavşan Görmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir? Anlamı, Alimlerin Yorumu

Rüyada görülen tavşanın renginin siyah olması rüya sahibinin çaresizlik yaşayacağı manasına gelir. Bu kişi, sağlık sorunları ile uğraşacaktır. Haksızlıklara ve iftiralara maruz kalacaktır. Ümitsizlik içinde kalacaktır. İşleri günden güne kötüleşecektir. Rüyada tavşan görmek tavşanın rengi siyah ise şu şekilde olumlu yorumlanır:

  • Sağlık sorunları olan bir akrabaya yardımcı olunacağına dair bir işarettir.
  • Kötü günlerin son bulacağının habercisidir.
  • Şöhretin habercisidir.
  • Yoksullara yardım edileceğine işaret eder.
  • Prestij sahibi olacaktır.
  • Garanti kazanca işaret eder.
  • Hayırlı bir kısmet bulacaktır.
  • Rahat günlere işaret eder.
  • İş hayatında yaşanan yorgunluklardan kurtulmak üzere bir tatile çıkılacağına işaret eder.

İmamı Nablusi (r.a) rüyada siyah tavşan görülmesini kötü huylu bir kadına yorumlar.

Cabir ül Magribi (r.a) rüyada görülen tavşanın dindar ve ağırbaşlı bir kadın manasına geldiğini söyler.

Rüyada Görülen Tavşanın Renginin Beyaz Olması

Rüyada beyaz renkli bir tavşan görmek ağırbaşlı ve akıllı bir kadın manasına gelir. İmamı Nablusi (r.a) de bu rüya tabirinde, beyaz tavşanın, ağırbaşlı ve akıllı bir kadın manasına geldiğini söylemiştir.

Rüya sahibi erkek bekar ise rüyasında görmüş olduğu kadının eş adayı olduğuna işaret eder. Rüyada görülen tavşanın renginin beyaz olması hoşgörülü, güler yüzlü, yumuşak huylu, ağırbaşlı ve akıllı bir kadın olduğuna işaret eder.

Rüyada Yavru Tavşan Görmek

Rüyada tavşan yavrusu görmek üzüntü manasına gelir. Hayatınızda daha önce hiç yaşamadığınız bir olayı yaşayacağınıza işaret eder. Üzüntü, keder ve musibet habercisidir.

Rüyada Tavşan Avına Çıkmak

Rüyada tavşan avlamak yakın zamanda endişe ve şüpheli geçirilecek bir dönem manasına gelir. Dini yorumu ise kişinin bahtının açılacağı yönündedir.

Tavşan avlamak evliliğin habercisi olabilir. Eğer tavşanı vurarak avladıysanız da bu durum güzel günlerin geride kalacağına ve sıkıntılı, hüzünlü ve zor günlerin geleceğine işaret eder. Yani bu rüya hem iyiye hem de kötüye işaret olabilir.

Rüyada avlanan tavşan ölmüş ise bu durum günah işlemeye yorulur.

Rüyada Görülen Tavşanın Renginin Sarı Olması

Rüyada sarı renkli tavşan görmek kişinin dış görünüşü ile alakalı bir durumdur. Cabir ül Magribi (r.a) yorumuna göre; rüyada sarı tavşan görmek kişilerin dış görünüşüne işaret eder. Bu kişiler düzenli bir dış görünüşe sahiptir. Bu kişilerin yaşadıkları hayat da güzeldir ve bu güzellik dış görünüşlerine de yansır. Bu durum içsel manada da büyük bir huzur getirir.

Yani rüyada tavşan görmek ve görülen tavşanın sarı renkli olması huzur ve mutluluk demektir. Hem içi hem de dışı güzel olan rüya sahibi, çevresi tarafından da övülecek, beğenilecektir.

Rüyada Görülen Tavşanın Renginin Gri Olması

Rüyada gri renkli tavşan görmek rüya sahibinin birisine yapacağı yardım manasına gelir. Uzun zamandır görüşmediği bir tanıdığına bir yardımda veya iyilikte bulunabilir. Bu yardım maddi açıdan olacaktır. Çevresindeki kişilere karşı daha koruyucu bir tutum sergileyecektir.

İmamı Gazali (r.a) yorumunda; tanıdık kişi yerine yakınına, uzakta bulunan bir arkadaşına veya akrabasına bir konuda yardımda bulunacağı manasına gelir, demiştir.

Rüyada Tavşan Yiyor Olmak

Rüyada tavşan eti yediğini görmek rüya sahibine varlıklı birisinden miras kalacağına işaret eder. Hiç çaba sarf etmeden elde edilecek kazanç manasına gelir.

Rüyada tavşan eti yemek rüya sahibinin eşi tarafından biraz hayra işaret eder. Ayrıca hafif bir hastalık habercisi olarak da yorumlanır.

Rüyada Görülen Tavşanın Renginin Kahverengi Olması

Rüyada kahverengi tavşan görmek rüya sahibinin iş hayatında yaşayacağı büyük başarılara işaret eder. Ayrıca rüyada tavşan görmek tavşanın rengi kahverengi ise o kişinin aşk hayatında yaşayacağı büyük mutluluklar manasına gelir. Kahverengi tavşan; sevimli, neşeli, candan, zeki, sıcakkanlı ve korkak bir arkadaş demektir.

Ayrıca rüyada hamile inek görmek ne anlama gelir? Bilgilerine bakabilirsiniz.