Ekonomi

Sinema, tiyatro, konsere gidecekler dikkat: 28 Şubat’ta son bulacak!

Sinema, tiyatro, konsere gidecekler dikkat… Vakıfbank duyurdu. Vakıfbank’tan alınan bilgilere göre Sinema, tiyatro, konsere gidecek vatandaşlara kampanya başlatıldı. Vakıfbank müşterilerine özel eğlence kampanyasının 28 Şubat’ta biteceğini bildirdi. Vakıfbank Sinema, tiyatro, konser ve eğlence parkı alışverişinize 30 TL Worldpuan verileceğini bildirdi.

28 ŞUBAT’TA SON BULACAK

VakıfBank Worldcard ile 1-28 Şubat 2022 tarihleri arasında sinema, tiyatro, konser ve eğlence parkı sektöründe tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri alışverişe 20 TL, 500 TL ve üzeri alışverişe 30 TL Worldpuan hediye edilecektir.

Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 30 TL Worldpuan kazanabilir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir.
Kampanya kapsamında kampanya koşullarının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir.

Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

BusinessCard’lar ve Bankomat Kart’lar ile yapılan işlemler, mail order, nakit çekim, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Kampanyaya peşin veya taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 9 Mart 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 24 Mart 2022 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 25 Mart 2022 tarihinde geri alınacaktır.

Bu kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez.

TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.