Genel

Akaryakıt kampanyalarında böylesi ne görüldü ne de duyuldu: 500 TL akaryakıt hediyesini duyurdu! Kuyruk oluşturacak kampanyayı açıkladı!

Döviz kurlarında ve altın piyasasında yaşanan ani yükselişler, pek çok sektörü olduğu gibi akaryakıt sektörünü de doğrudan etkilemişti. Aralık ayının sonundan itibaren akaryakıta gelen zamlar, yeni dönemde çeşitli siyasal alanlarda yaşanan gelişmeler ve son olarak da Rusya- Ukrayna savaşının resmen olarak başlaması sonrasında katlanarak devam etti.

Çeşitli sebeplerden ötürü toplu taşıma araçlarını kullanamayan ve kendi aracı ile seyahat etmek zorunda kalan vatandaşlar, araçlarına benzin yetiştirememeye başladılar. Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlardan sonra bütçelerini toparlamakta zorlanan vatandaşlar, konu ile ilgili olarak alternatif çözümler aramaya başladılar.

Son zamanlarda arama motorlarında en sık aranan konu başlıklarından biri olan akaryakıt kampanyalarına, ING Bank’ın geliştirmiş olduğu akaryakıt kampanyası dahil oldu. Akaryakıt fiyatlarından ötürü dara düşen vatandaşların yardımına düşen bu kampanyada, akaryakıt alışverişini Petrol Ofisi istasyonlarından yapan vatandaşlara, avantajlı fırsatlar sunulacağı bilgileri yer aldı.

ING Bank- Petrol Ofisi İş Birliği akaryakıt Kampanyası

Özel bankalardan biri olarak hizmet vermeye devam eden ING Bank, yeni dönemde pek çok farklı kategori altında geliştirmiş olduğu kampanyalar ile adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Banka son olarak Petrol Ofisi ile iş birliği yaparak, akaryakıt alışverişi yapan vatandaşlara destek olacağını açıkladı.

ING Bank’ın Petrol Ofisi ile iş birliği içerisinde geliştirmiş olduğu akaryakıt kampanyası sonucunda, vatandaşlara 500 TL tutarında hediye para ödemesi yapılmasına karar verildi. Kampanya şartlarını yerine getiren ve ING Bank kartı aracılığı ile Petrol Ofisi uygulamasından akaryakıt ödemesini yapan her vatandaşın, kampanyadan yararlanabileceği ilan edildi.

ING Bank- Petrol Ofisi Akaryakıt Kampanyası Koşulları 2022

ING Bank- Petrol Ofisi iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan 500 TL hediye para ödemeli akaryakıt kampanyasının koşulları, şu şekilde belirlendi:

  • Kampanya geçerlilik süresi 12 aydır.
  • 12 aylık süre içerisinde, her ay 500 TL’lik akaryakıt alışverişi yapılması zorunludur.
  • Kampanyaya katılım sağlanmasından sonra yapılan 500 TL’lik ilk akaryakıt alışverişi, kampanyanın ilk ayı olarak sayılır. Akaryakıt alışverişi yapılmayan aylar, toplamda 12 ay tamamlanana kadar sayılmaya devam edilir. 12 ayın sonunda atlanan aylar, faizi ile banka hesabına yansıtılır.
  • Akaryakıt alışverişlerinde ING kredi kartları kullanılmalıdır.

ING Bank- Petrol Ofisi Akaryakıt Kampanyasına Nasıl Katılabilirim?

İlgili banka ve PO arasında yapılan iş birliği sonucunda geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasına, bankanın mobil uygulaması ya da internet bankacılığı aracılığı ile katılım sağlanabilmektedir. Başvurulur, 1 Haziran tarihine kadar devam edecektir.