Ekonomi

QNB Finansbank’tan emeklilere, bankaya gitmeye gerek kalmadan 2 bin 600 TL ek ödeme yatırılacak! Geç kalmadan başvurun, bugün son gün!

Emekli müşterileri, her ay düzenli bir maaş aldıkları için bankalar tarafından en çok önemsenen müşteri gruplarından biri olarak görülmektedirler. Bu kapsamda, yeni dönemin gelmesi ile birlikte emekli müşteri sayısını arttırmak isteyen kamu bankaları ve özel bankalar, birçok farklı kampanya geliştirmeye başlayarak, kampanya detaylarını resmi internet siteleri aracılığı ile paylaşmaya başladılar.

Özel bankalardan biri olan QNB Finansbank, emekli müşteri sayısını arttırmak amacı ile ek ödeme kampanyası geliştiren bankalardan biri oldu. Banka, yeni dönemde banka şubelerine uğramaya gerek kalmadan, dijital platforma başvurusu aracılığı ile emekli müşterilerine 2 bin 600 TL’ye varan ek ödeme yapacağını duyurdu! Bankanın bu duyurusundan faydalanarak, hesabına 2 bin 600 TL’lik ek ödemenin yatmasını isteyen emekli vatandaşlar için kampanya son başvuru tarihi, 28 Şubat olarak belirlendi.

QNB Finansbank Promosyon Ödemesi 2022

Emekli müşterilerin kendi bünyesinden maaş almaları şartı ile 2 bin 600 TL’lik promosyon ödemesi yapacağını duyuran QNB Finansbank, emekli maaşı tutarlarına göre değişen ek ödeme planını şu şekilde belirledi:

  • 500 TL’nin altında maaş alan emeklilere: bin 500 TL
  • 500- 2.499 TL aralığında maaş alan emeklilere: 2 bin 150 TL
  • 500 TL’nin üzerinde maaş alan emeklilere: 2 bin 600 TL

QNB Finansbank Promosyon Ödemesi Ayrıcalıkları

QNB Finansbank’a başvuru yaparak yeni dönemde promosyon ödemesi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlara, ek ödeme dışında pek çok farklı avantaj da sağlanacağı duyuruldu. Buna göre bankanın bünyesine katılan emekliler için tanımlanmış olan ayrıcalıklar şu şekilde belirlendi:

  • Şube işlemlerinde öncelik
  • EFT/ Havale ücretlerinde limit artışı
  • Müşteri hizmetleri görüşmelerinde öncelik
  • Tüm banka ATM’lerinden ayda iki kere ücretsiz para çekimi

QNB Finansbank Promosyon Ödemesi Başvurusu

QNB Finansbank’ın yeni dönem promosyon ödemesi kampanyasından yararlanmak için emekli maaşı hesabını bankaya taşımak isteyen vatandaşlar, internet bankacılığı ya da bankanın mobil uygulaması aracılığı ile bu taleplerini kuruma iletebilmektedirler. Hesap taşıma işleminin onaylanmasından sonra ilk maaş günü promosyon ödemesi hesaplara aktarılacaktır.