Ekonomi

Cep telefonu satın alacak olan vatandaşların dikkatine: Akbank, bedavaya akıllı telefon dağıtıyor! Geç kalmadan başvurun! 2022 Akbank kampanyaları

Yeni dönemin gelmesi ile birlikte müşteri sayısını arttırmak isteyen bankalar, ekonomik alanlarda ki gelişmeler ışığında çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam ediyorlar. Bu kapsamda düzenlemiş olduğu çeşitli kampanyalar ile ön plana çıkan Akbank, son dakika açıklaması ile cep telefonu satın almak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Yeni yılın başında duyurmuş olduğu emekli promosyonu ve ihtiyaç kredisi kampanyası ile dikkatleri üzerine çeken Akbank, bu sefer de cep telefonu almak isteyen vatandaşları düşünerek yeni bir kampanya geliştirmiş olduğunu açıkladı. Akbank’ın resmi internet sitesinde yayınlanan kampanya duyurusuna göre vatandaşlara birçok farklı modelde cihazın hediye edileceği açıklandı.

Akbank’tan Cihaz Kampanyası!

Özel banka statüsünde hizmet vermeye devam eden Akbank, yeni dönemde müşteri sayısını arttırmak için yeni bir cihaz kampanyası başlattığını duyurdu. Banka tarafından duyurulmuş olan cihaz kampanyasına göre vatandaşlara şu akıllı cihazların, çekiliş yolu ile hediye edileceği bilgisi aktarıldı:

  • Samsung Galaxy Z Flip 3 Akıllı Telefon: 10 adet
  • Samsun Galaxy Watch 4 Akıllı Saat: 10 adet
  • Samsung Smart TV 40 Televizyon: 5 adet

Akbank Cihaz Kampanyasına Nasıl Katılım Sağlanır?

Akbank’ın yeni dönem akıllı telefon, akıllı saat ve telefon hediyesinden yararlanmak isteyen vatandaşların, Akbank’lı olması gerekiyor. Vatandaşlar, bunun için Akbank Mobil uygulamasını telefonlarına indirmeli ve açılan ekranda “müşteri olmak istiyorum” seçeneğine tıklamalıdır.

“Müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklandıktan sonra kimlik numarası ve cep telefonu bilgileri girilmeli, sonrasında da kimlik kartı sisteme taratılmalıdır. Taratma işlemi bittikten sonra son olarak da hesap sahibinin yüz taraması yapılmalıdır. Bu sayede Akbank müşterisi olma başvurusu tamamlanmakta ve ilgili cihazlar için otomatik olarak katılım sağlanmaktadır.

Akbank Cihaz Kampanyası Detayları

Akbank’ın yeni dönem cihaz kampanyasından yararlanmak için 15 Şubat- 31 Mart tarihleri arasında Akbank mobil uygulaması üzerinden yapılması gereken işlemlerin tamamlanması gerekmektedir. Kampanya başvuru süreci bitiminde, Milli Piyango İdaresi denetiminde çekiliş gerçekleştirilecek ve cihazlar sahiplerine ulaştırılacaktır.