Ekonomi

Sıfır kilometre araç satın almanın yollarını arayanlara müjde: Opel’in yeni dönem kampanyası, herkesi araç sahibi yapacak! 2022 Opel kampanyası

2021 yılının sonlarına doğru yaşanan olumsuz ekonomik gelişmelere, yeni dönem ile birlikte bir de çip krizinin eklenmesi, vatandaşların uygun fiyatlı araç sahibi olma hayallerinin suya düşmesine sebep oldu. Hem ikinci el araç fiyatlarına hem de sıfır kilometre araç fiyatlarına yapılan yüksek oranlı zamlar vatandaşların bütçesini aşmaya, doğal olarak da 2022 yılında araç satın almanın nerede ise imkânsız bir hale gelmesine sebep oldu.

Mecburen araç satın almak zorunda olan kişiler uygun faizli kredi kullanabilmek amacı ile bankaların yollarını aşındırsalar da ekonomik gelişmelerin banka faiz oranlarına da olumsuz olarak yansıması, vatandaşların bu adresten de elleri boş dönmesine sebep oldu. Ancak vatandaşları sevindirecek olan kredi kampanyası hiç beklemedikleri bir yerden geldi. Yeni dönemde vatandaşlara uygun faizli kredi kullandıracağını açıklayan Opel, en çok tercih edilen modelleri için inanılmaz bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu!

Corsa ve Crossland İçin Uygun Faizli Kredi Fırsatı!

Türkiye’de ve dünya ülkelerinde en çok tercih edilen araç markalarından biri olan Opel, yine en çok tercih edilen modellerinden ikisi için uygun faizli kredi kullanılabileceğini açıkladı. Araç sahibi olmanın hayalini kuran vatandaşları sevindiren bu duyuruya göre Corsa ve Crossland model araçlardan birini satın almak isteyenlere 0,99 faizli kredi hizmeti sunulacak. Kredinin vade sayısı 12 ay, kredi üst limiti ise 60 bin TL olacak.

En düşük paket Corsa ve Crossland’in güncel fiyatları şu şekilde:

  • Corsa: 332 bin TL
  • Crossland: 400 bin 900 TL

Yeni Model Mokka İçin 2 Ay Ertelemeli Opel Kredisi!

Opel yeni dönem kredi kampanyası içerisinde, yeni model Mokka araçları için de cazip fırsatlar sundur. Buna göre vatandaşlar, şu an da en düşük paketinin 554 bin 900 TL’den satışa sunulduğu yeni Mokka içi 2 ay ertelemeli kredi hizmetinden yararlanabilecek. Firma, kredi hizmeti için örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

Kredi tutarı: 75 bin TL

Faiz oranı: %0

Vade sayısı: 12 ay

Opel Ticari Araç Kredi Kampanyası 2022

Opel’in yeni dönem araç kredisi hizmetinde, ticari araçlara da yer verildi. Buna göre Combo Cargo, Combo Life, Vivaro City Van, Vivaro Cargo, Zafira Life model araçlar için 2 ay ertelemeli kredi hizmetinden yararlanılabilecek.