Ekonomi

Vatandaşların nakit sıkıntısını çözecek, 3 ay ertelemeli kredi kampanyası: Aktifbank, Yapıkredi ve Akbank 2022 ihtiyaç kredisi kampanyalarını açıkladı!

2021 yılın son dönemlerinde ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmeler, gündelik hayat hizmetlerine zamlı fiyatlar olarak yansıdı. Temel ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorlanmaya başlayan vatandaşlar, nakit sıkışıklıklarının çözüme kavuşabilmesi amacı ile bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarının detaylarını sorgulamaya başladılar.

2022 yılına girilmesi ile birlikte arama motorlarında en çok aranan konu başlıkları arasında yer alan ihtiyaç kredisi kampanyaları, vatandaşlara nakit desteği sağlamak üzere yayınlanmaya başladılar. Bu kapsamda vatandaşlara nakit desteği sağlayacağını açıklayan Yapıkredi Bankası, Akbank ve Aktifbank, 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyalarını duyurarak, ilgili arama listesinde en üst sıraya yerleşmeyi başardılar.

Aktifbank 2022 İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Yeni dönemde hem kendi müşteri sayısını arttırmak hem de vatandaşların nakit mağduriyetlerini gidermek amacı ile yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyuran Aktifbank, ilgili kredi hizmeti için üst limiti 25 bin TL olarak belirledi. Banka, kredi hizmeti için örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

  • Kredi tutarı: 25 bin TL
  • Aylık faiz oranı: Yüzde 1,96
  • Aylık taksit: 1.035,17 TL
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Geri ödenecek toplam kredi tutarı: 37.266,18 TL

Yukarıda ayrıntıları belirtilmiş olan kredi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlara, taksit ödemelerini 3 ay ertelemeli olarak yapma fırsatı sunulacak.

Akbank 2022 İhtiyaç Kredisi Kampanyası

 

Hizmetlerine özel banka statüsünde devam eden Akbank, 2022 yılında vatandaşların yaşadıkları nakit sıkıntısına çözüme kavuşturmak için yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka, ilgili hizmeti için 3 ay ertelemeli taksit ödeme fırsatı sunarken, kredinin üst limitini 25 bin TL olarak belirledi. Akbank tarafından geliştirilmiş olan yeni dönem ihtiyaç kredisi için örnek hesaplama tablosu şu şekilde yayınlandı:

  • Faiz oranı: %2,44
  • Vade sayısı: 33 ay

Akbank, yukarıda detayları belirtilmiş olan kredi hizmeti için 50 bin TL ve üzeri nakit desteği almak isteyenleri de unutmadı. Ancak bu tutarda nakit desteği almak isteyenler için vade sayısı, 24 ay olarak belirlendi.

Yapıkredi Bankası 2022 İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Yapıkredi Bankası da yeni dönemde ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyuran bankalardan biri oldu. Banka, ilgili hizmeti için 3 ay ertelemeli taksit ödeme fırsatı sunarken, kredinin üst limitini 50 bin TL olarak belirledi. İlgili hizmet için aylık faiz oranı ise yüzde 2,54 olarak açıklandı.