Ekonomi

Emeklilerin bütçelerini ferahlatacak haber duyuruldu: Türkiye Ekonomi Bankası 2022 ek ödeme paketini açıkladı! Şartları sağlayan emeklilere, 2 bin 750 TL nakit ödeme yapılacak!

Yeni yılın ilk düzenlemelerinden biri olan emekli maaşı çalışmaları, 3 Ocak 2022 tarihinde Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan enflasyon verileri sonrasında tamamlanmıştı. Verilerin açıklanmasından sonra kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekli vatandaşların yeni dönemde maaşlarını, yüzde 30,95 oranında zamlı olarak alacağını duyurmuş ve en düşük emekli maaşı tutarının 2 bin 500 TL’ye yükseltildiğinin müjdesini vermişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından sonra yeni dönem emekli kampanyalarına hız kazandıran bankalar emekli müşteri sayılarını arttırmak için promosyon ödemesi yapacaklarını duyurdular. Yeni dönemde yaşanan nakit sıkışıklığından ötürü hangi bankanın ne kadar emekli promosyonu vereceği, emekli vatandaşlar tarafından sıklık ile sorgulanan başlıklar arasında yerini aldı. Bu nokta Türkiye Ekonomi Bankası, yeni dönem emekli promosyon ödemesi kampanyası ile emeklilere nakit ödeme müjdesini verdi.

Türkiye Ekonomi Bankası Emekli Promosyon Ödemesi 2022

Özel bankalardan biri olarak hizmet vermeye devam eden Türkiye Ekonomi Bankası, emekli maaşlarına yapılan zamlardan sonra emeklilere yönelik kampanyalarını duyurmaya başladı. Bankanın resmi internet sitesinde yer alan promosyon ödemesi duyurusuna göre yeni dönemde emekli maaşı hesabını TEB’e taşıyan ve ilgili bankada 3 yıl kalacağını taahhüt eden emeklilere, 2 bin 750 TL’ye varan nakit promosyon ödemesinin yapılacağı duyurulmuş oldu.

Türkiye Ekonomi Bankası Emekli Promosyon Ödemesi Tutarları

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından geliştirilmiş olan emekli maaşı promosyon ödemesi kampanyasına göre emekli maaşı hesabını TEB’e taşıyan emeklilere ödenecek olan promosyon miktarları, şu şekilde belirlendi:

  • 500 TL’nin altında emekli maaşı alanlara: 1.850 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 2.300 TL
  • 2.500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alanlara: 2 bin 750 TL

Türkiye Ekonomi Bankası Emekli Promosyon Ödemesi Kampanyasına Nasıl Başvurulur?

TEB tarafından geliştirilmiş olan yeni dönem emekli promosyon ödemesi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, bankanın internet bankacılığı hizmetinden, bankanın mobil uygulamasından ya da banka şubelerinden maaş hesabı taşıma başvurusu yapmaları gerekmektedir.