EkonomiKamu

Doğalgaz ve elektrik faturasında adı soyadı olanlar dikkat: Duyuru yapıldı!

Doğalgaz ve elektrik faturasında adı soyadı yazanlar dikkat… Duyuru yapıldı. Doğalgaz ve elektrik faturalarında adı soyadı yazan vatandaşlara özel Maximum kampanya düzenledi. İnternet sitesi üzerinden alınan bilgilere göre 24 Şubat – 31 Mart tarihleri arasında Maximum Mobil ya da İşCep’ten yapacağınız anında doğalgaz ve elektrik faturası ödemenize faizsiz 3 taksit fırsatı sunulacağı bildirildi.

DOĞALGAZ VE ELEKTRİK FATURASINDA ADI SOYADI YAZANLAR DİKKAT

Anında fatura ödemenizi;
Maximum Mobil uygulaması üzerinden > Fatura Öde
İşCep uygulaması üzerinden > Ödeme Yap > Fatura > Anında Fatura Ödeme
adımlarını takip ederek gerçekleştirebilirsiniz.

Taksitlendirme talebinizi;
Maximum Mobil uygulaması üzerinden > Kartlarım > Kart Seçimi > Taksitlendirme İşlemleri > İşlem Taksitlendirme veya Kartlarım> > Kart Seçimi > Harcamalarım ve Taksitlerim
İşCep uygulaması üzerinden > Kartlar > Kredi Kartlarım> Harcamalarım
adımlarını takip ederek iletebilirsiniz.

Anlaşmalı Kurum Listesi

Kampanyanın geçerli olduğu kanal: Maximum Mobil ve İşCep

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum Kart, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç)

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar: Ticari Kredi Kartları, KKTC Kredi Kartları, Aidatsız Kartlar, Bankamatik Kartlar, MaxiPara kartlar

Kampanya Detayları:
1. Kampanya sadece İşCep’teki Anında Fatura Ödeme ve Maximum Mobil’deki Fatura Öde menülerindeki anlaşmalı kurumlarda yapılacak doğalgaz ve elektrik ödemelerinin yine İşCep ve Maximum Mobil’den yapılacak taksitlendirme işlemlerinde geçerli olacaktır. Diğer kanallardan yapılan taksitlendirme işlemlerinde yürürlükte olan faiz oranı geçerli olacaktır.
2. Anında doğalgaz ve elektrik faturası taksitlendirme kampanyası kapsamında 24 Şubat – 31 Mart tarihleri arasında Maximum Mobil ve İşCep’teki fatura ödeme menülerinden yapılan 100 – 5.000 TL(dahil) arası anında fatura ödemelerinde faizsiz taksit seçeneği uygulanacaktır. 100 TL altı ya da 5.000 TL üstü taksitlendirme işlemlerinde yürürlükte olan faiz oranı geçerlidir.
3. Anında doğalgaz ve elektrik faturası taksitlendirme kampanyası İşCep ve Maximum Mobil’den 24 Şubat – 31 Mart tarihleri arasında yapılacak 3 taksitli taksitlendirilecek ve taksitlendirme talimatı alınacak işlemler için geçerli olacaktır. Diğer kanallardan iletilen taksitlendirme taleplerinde yürürlükte olan faiz oranı uygulanacaktır.
4. Kampanya sadece İşCep ve Maximum Mobil’den ve listesi aşağıda yer alan kurumlardan yapılan fatura ödemelerinde geçerli olacaktır.
Anlaşmalı Kurum Listesi
5. Kampanya sadece bireysel kredi kartları ile yapılan alışverişlerde geçerli olacaktır.
6. Taksitlendirme işlemi, ilgili işlemin yapıldığı döneme ait hesap kesim tarihinden önce ve kampanya bitiş tarihinden önce yapılmalıdır.
7. Dönem içi hareketlere yan