Ekonomi

ING Bombayı Patlattı! Faizsiz İhtiyaç Kredisi İçin Milyonlar Başvuru Yapacak! Anında 0 Faizli Destek Açıklandı!

Artan hayat pahalılığı karşısında hem vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamak hem de kendi müşteri sayılarını arttırmak isteyen bankalar, çeşitli ihtiyaç kredisi kampanyalarını geliştirmeye başladılar. Bu noktada hali hazırda nakit sıkıntısı içerisinde olan vatandaşların, bir de banka faizleri ile meşgul olmasını istemeyen ING Bank, yeni dönemde ilk kez ING müşterisi olacak olan vatandaşlar için faizsiz kredi kampanyasını geliştirdiğini duyurdu.

ING Bank’tan Faizsiz İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Hizmetlerine özel banka statüsünde devam eden bankalardan biri olarak devam eden ING Bank, yeni dönemde geliştirmiş olduğu emekli promosyon ödemesi kampanyası ve diğer kategori kampanyaları ile adından söz ettirmeyi başardı. Banka, son olarak geliştirmiş olduğu faizsiz kredi kampanyası ile öne çıkarak, bankacılık sektöründe çığır açtı.

ING Bank’ın resmi internet sitesinde duyurulmuş olan faizsiz kredi kampanyası hizmetine göre 5 bin TL’ye kadar nakit ihtiyaçlarını, banka kredisi aracılığı ile gidermek isteyen yeni ING Bank müşterilerine, faiz uygulanmaması kararı alındı. Ayrıca banka, ilgili faizsiz kredi kampanyası için müşterilerine, 3- 36 ay vade fırsatı sunduğu bilgisini kaydetti. Banka, söz konusu hizmetinden faizsiz olarak faydalanmak isteyen yeni müşterileri için ilk 5 bin müşteriden biri olma şartı getirdi.

ING Bank 10 Bin TL’lik Uygun Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyası

ING Bank, yeni dönemde ilk kez ING’li olacak olan müşterileri için bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Bankanın resmi internet sayfasında yayınlanan kredi kampanyasına göre hizmet detayları şu şekilde açıklandı:

  • Azami kredi tutarı: 10 bin TL
  • Kredi vade sayısı: 3-12 ay
  • Aylık faiz oranı: Yüzde 0,99
  • Ödenecek aylık taksit tutarı: 899,08 TL

Yukarıda ayrıntıları belirlenmiş olan uygun faizli ING kredisinden yararlanmak için bankanın kampanyasına başvuruda bulunan ilk 5 bin kişiden biri olma şartı bulunmaktadır.

ING Bank Hoş Geldin Kampanyası Başvurusu 2022

ING Bank’ın yeni dönem Hoş Geldin Kampanyası için başvuru yapmak isteyen vatandaşların, söz konusu hizmet için internet bankacılığına giriş yapmaları ve kredi başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.