Ekonomi

Faizsiz Kredi Haberleri Peş Peşe Patlıyor! Araç Satışlarında Rekabet Kızıştı! Satışları Uçuracak Kampanya Açıklandı!

2021 yılının kasım ayından itibaren yükseliş eğilimine giren dolar kuru, beraberinde euro kurunun ve altın fiyatlarının da ani bir şekilde yükselmesine sebep olmuştu. Geride bıraktığımız yılın tamamlanmasına haftalar kala ekonomi piyasalarında yaşanan bu olumsuz gelişmelere, Merkez Bankası faiz indirimi kararı ile toplamda 5 kere müdahale etmiş ve 500 baz puan indirimi yapmıştı. Ancak Merkez Bankasının bu bilinçli müdahaleleri, artan döviz kurlarının ve altın fiyatlarının otomotiv sektörüne etki etmesine engel olamamıştı.

Geride bıraktığımız yılın son haftalarından itibaren yükselişe geçen araç fiyatları, yeni yıla girilmesi ile birlikte ortaya çıkan çip krizi ile daha da tetiklendi. Uygun fiyata araç sahibi olmak için araştırmalarına hız veren alıcılar, artan fiyatlar karşısında ne yapacaklarını bilemediler. Vatandaşları sevindiren haber ise, Citroen’den geldi. Citroen, mart ayı kampanyalarını açıklayarak, araç sahibi olmak isteyen vatandaşlara destek vereceğini bildirdi.

C4 Modelinde Beklenmeyen İndirim!

Dünya genelinde milyonlarca sürücü tarafından tercih edilen araç modellerinden biri olan Citroen C4, bu yıl yeni modeli ile alıcıların beğenisine sunuluyor. Citroen tarafından yapılmış olan açıklamaya göre 10.nesil kompakt hatchback modeli olarak bilinen C4, yeni dönemde araç sahibi olmak isteyen alıcılara, 464 bin 500 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor. Mart ayı kampanyaları için düğmeye basan Citroen, belirlemiş olduğu satış fiyatına ek olarak, vatandaşın bütçesini ferahlatacak indirim kampanyaları geliştirdiğini duyurdu.

Citroen C4’de Faizsiz Kredi İmkânı!

Araç sahibi olmak isteyenler için geliştirilmiş olan Citroen C4 kampanyasına göre araç firmasından 60 bin TL tutarında, 12 ay vadeli kredi çekmek mümkün. Üstelik Citroen’in bu kampanyasından yararlanmak isteyen alıcılara, kredilerinin geri ödemesi için faiz uygulanmayacak!

Yüzde 0,89 Faizli İkinci Kampanya!

Araç sahibi olmak isteyen vatandaşların bütçesini ferahlatmak isteyen Citroen, faizsiz kredi kampanyasından sonra bir yeni kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Citroen tarafından duyurulmuş olan kampanyaya göre mart ayı içerisinde C4 modeline sahip olmak isteyen vatandaşlar, firmadan 100 bin TL’lik kredi kullanabilecekler ve bu kredi için yüzde 0,89 faiz oranlı 12 ay vadeli ödeme seçeneğinden faydalanabilecekler!