Ekonomi

Nakit sıkışıklığını, anında çözüme kavuşturan hizmet duyuruldu! Yüzde 1’in altında faiz oranları ile 10 bin TL’lik nakit desteği almak mümkün! 2022 faizsiz kredi

Geride bıraktığımız dönem içerisinde ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmelerin etkisi, 2022 yılında da artarak gözlenmeye devam ederken, TL’nin değer kaybetmesi ve buna bağlı olarak hizmet ürünlerine yüksek oranlarda zamların yapılması, vatandaşların nakit sıkışıklığı yaşamalarına sebep oldu. Yeni dönemde yaşanan olumsuz gelişmelerden ötürü bütçeleri sarsılan vatandaşlar, nakit desteği alabilmek için bankaların kredi kampanyalarını sorgulamaya başladılar.

Vatandaşların kredi sorgulamalarına en cazip teklifi sunan bankaların arasında kamu bankası olarak hizmet vermeye devam eden Halkbank ve yeni dönem kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Akbank, yerini aldı. İki banka, yeni dönemde nakit sıkışıklığı yaşayan vatandaşları daha da zor duruma düşürmemek için uygun faizli kredi desteği sağlayacağını açıkladı.

Akbank Masrafsız Hoş Geldin Kredisi Kampanyası 2022

Özel banka statüsünde hizmet veren ve 2022 yılına girilmesi ile birlikte hem emekliler için hem de diğer gruplarda yer alan vatandaşlar için geliştirmiş olduğu kampanyalar ile dikkat çeken Akbank, en hızlı şekilde nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşlar için de yepyeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Akbank’ın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan yeni dönem kredi haberine göre ilk kez Akbank’lı olan müşterilere, yüzde 1’in altında faiz oranına sahip olan kredi desteği verilecek. Banka, bu hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar için azami kredi tutarını, 10 bin TL olarak belirledi.

Halkbank’tan Anında Kredi Desteği!

Kamu bankalarından biri olarak hizmet vermeye devam eden Halkbank, yeni dönemde nakde ihtiyacı olan vatandaşlar için yüzde 1,71 faiz oranına sahip olan kredi kampanyasını duyurdu. Banka, 10 bin TL’lik nakit ihtiyaçları için azami vade sayısını 36 ay olarak belirledi.

Uygun Faizli Kredi Hizmetlerine Nasıl Başvurulur?

Akbank’ın yeni dönemde masrafsız kredi kampanyasından yararlanmak için Akbank’ın mobil uygulamasını indirmek ve Akbank müşterisi olmak için başvuru yapılması gerekiyor. Söz konusu başvuru onayından sonra, 5 gün içerisinde masrafsız kredi hizmetine başvuru yapılabiliyor.

Halkbank’ın yeni dönem uygun faizli kredi kampanyasından yararlanmak için de dijital kanallar aracılığı ile Halkbank müşterisi olmak ve yine aynı kanal üzerinden kredi başvurusu yapmak gerekiyor.