Ekonomi

Benzin ve dizel alışverişlerine, Türkiye İş Bankası indirimi! O benzin istasyonlarından, 31 Mart’a kadar akaryakıt alanlara avantajlı fırsatlar sunulacak!

Döviz kurları ve altın piyasası artışlarından sonra akaryakıt fiyatlarına yüksek oranlarda zamlar yapılmıştı. Yaklaşık olarak iki hafta resmen başlayan Rusya- Ukrayna savaşı, akaryakıt fiyatlarına bir haftada 3 kere zam yapılmasına sebep oldu. 20 TL bandına yaklaşan akaryakıt fiyatları vatandaşların bütçelerini alt üst etmişken, vatandaşları bir nebze de olsa sevindirecek olan indirim haberi Türkiye İş Bankası’ndan geldi. Banka, Aytemiz benzin istasyonlarından akaryakıt alışverişi yapan vatandaşlara, avantajlı fırsatlar sunacağını duyurdu.

Türkiye İş Bankası- Aytemiz İş Birliği Resmen Açıklandı!

Yaklaşık olarak 2 hafta önce Rusya’nın Ukrayna’ya karşı savaş harekâtı başlatmasından sonra akaryakıt fiyatları, kira fiyatları ile yarışmaya başladı. Gündelik hayatında mecburen akaryakıt alışverişi yapmak durumunda kalan vatandaşlar, artan akaryakıt fiyatlarını karşılayamamaya ve buna bağlı olarak konuya ilişkin alternatif yollar araştırmaya başladılar. Bu kapsamda vatandaşların yüzünü güldürecek haber Türkiye iş Bankası’ndan geldi. Banka, 31 Mart tarihine kadar akaryakıt alışverişlerini Aytemiz benzin istasyonlarından yapan herkese, yüzde 1 oranında indirim yapılacağını duyurdu.

Online Ortamda Yapılan Ödemelerde Geçerli Olacak!

Türkiye İş Bankası ve Aytemiz benzin istasyonları iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan akaryakıt indirimi kampanyasına göre bankamatik kartları ve Maximum özellikli kartlar ile online ortamda “Öde-geç” kategorisinden ödeme yapan her vatandaşa, ek benzin ya da dizel hakkı verilecek.

Ticari Kartlar Dahil Değil!

Söz konusu akaryakıt kampanyasından yararlanmak isteyen ticari nitelikli kredi kartlarına, indirim hakkı tanınmadı. Buna göre banka ve benzin istasyonu arasında kurulan iş birliği çerçevesinden geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasından, yalnızca 31 Mart’a kadar akaryakıt alışverişi yapan bireysel banka müşterileri yararlanabilecek.