Teknoloji

Yeni Polo Öne Çıkan Özellikleri

Volkswagen, tasarımlarıyla, incelikli detaylarıyla ve gelişmiş teknik özellikleri ile donattığı araç modelleri ile öne çıkıyor. Işıklarından jantlarına, gösterge panellerinden şanzıman sistemine kadar her detayıyla Volkswagen araç modelleri, eşsiz bir sürüş deneyimini beraberinde getiriyor. Volkswagen’in en dikkat çeken modellerinden biri olan ve tamamen konfor odaklı tasarlanan araçlarından biri markanın ikonik modeli Polo. Volkswagen yeni Polo modeli, hız sabitleyici, kör nokta uyarı sistemi, TSI motor teknolojisi ve çok daha fazlasıyla beğeni kazanıyor. Yeni Polo inceleme açısından da dikkatleri üzerine topluyor. Konforunuzu ve sürüş keyfinizi maksimuma çıkaran yeni Polo ile uzun yolda ve şehir içinde rahatlık sizinle.

Yeni Polo Fiyatı ve Teknik Özellikleri

Yeni Polo teknik özellikleri, tasarımı ve tüm detayları ile göründüğünden çok daha fazlasını sunuyor. Modern görünümü, kompakt tasarımı, geniş iç mekanı ve bagajıyla yeni Polo, her anlamda büyük kullanım kolaylığı sağlıyor. Uzun yolda ya da şehir içi kullanımda Polo’nuzla güvenle yolculuğa çıkabilirsiniz.

Volkswagen Polo, IQ Light LED Matrix far sistemi ile dikkatleri üzerine topluyor. Akıllı aydınlatma teknolojisiyle yeni Polo, geceleri de gündüz kadar net ve aydınlık görebilmenize imkan tanıyor. En gelişmiş teknolojiyle üretilen bu far teknolojisi, sürüş güvenliğini destekleyerek gece sürüşünü kolaylaştırıyor. Yapay zeka algoritmasına sahip bu far sistemi, çeşitli hava şartlarında ve ışık seviyelerinde otomatik ayarlamalar yapıyor. Optimize edilen aydınlatmalar, düşük enerji ve yakıt tüketimini de destekliyor.

LED Matrix farlara ek olarak yeni Polo modelleri, özel tasarımlı ve yüksek tasarruflu stop lambalarıyla da dikkat çekiyor. Uzun ömürlü stop lambaları sayesinde yeni Polo daha şık ve daha dinamik görünüyor. Panoramik açılır cam tavanlar ise tüm tavan genişliğini kaplayarak ferah bir atmosfer sunuyor. Alüminyum alaşımlı jantları ile tasarımını tamamlayan Volkswagen Polo ile tüm gözler sizin üzerinizde.

Yeni Polo, dış görünümünün yanı sıra iç tasarımıyla da öne çıkıyor. Direksiyonun arkasındaki gösterge paneli, hız, devir ve yakıt göstergelerinin yanı sıra birçok amaç için kullanılabiliyor. Gösterge panelinde navigasyonu görüntüleyebilir, yol bilgisayarını inceleyebilirsiniz. Yüksek çözünürlüğe sahip özel teknolojili bu ekranda kişiselleştirmeler yapmanız da mümkün.

Navigasyon sistemleri ile en kısa rotayı daha hızlı bulabilmenizi sağlayan yeni Polo, en sevdiğiniz uygulamaları App-Connect üzerinden kontrol edebilmenize de yardımcı oluyor.

Kullanıcı Dostu Özellikleriyle Yeni Polo

Yeni Polo, Keyless Access ile anahtarları cebinizde veya çantanızın içinde arama sorununu önlüyor. Anahtarlar üzerinizde ve Polo’nuzla aranızdaki mesafe 1.5 metre olduğu sürece kapılar ve bagajlar otomatik olarak açılıyor. Motoru çalıştırmak için de artık anahtarlara ihtiyacınız yok. Engine Start butonuna basarak Polo’nuzu çalıştırabilirsiniz.

Yeni sıfır Polo, 7 ileri çift kavramalı şanzımanı ile bir sonraki vitese hızla ve size hiç hissettirmeden geçiyor. Kompakt ve hafif şanzıman sistemine sahip yeni Polo, yüksek performansı ve düşük yakıt tüketimini beraberinde getiriyor. Modelde yer alan TSI motor teknolojisi, küçük motor hacimlerinde bile daha fazla beygir gücü ve çekiş gücü elde etmenizi sağlıyor. Düşük tüketimi destekleyen bu motor teknolojisi ile performansı ve ekonomikliğin keyfini çıkarabilirsiniz.

Start & Stop sistemi ile motoru durduğunuz anda otomatik olarak durduran ve gaza bastığınızda tekrar çalıştıran Volkswagen Polo ile yakıt tasarrufu yapabilirsiniz. Tüm bu sürüş ve tasarım özelliklerine ek olarak yeni Polo 2022, Travel Assist, Adaptif Hız Sabitleyici, Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Park Asistanı gibi güvenlik özellikleri ile her yol şartında Volkswagen kalitesini hissetmenizi sağlıyor. Yeni Polo fiyat açısından da beklentileri karşılamayı başarıyor. Sıfır Polo fiyatları, yeni Polo renkleri ve daha fazlasını inceleyerek yeni otomobilinize kavuşabilirsiniz.