Ekonomi

Faturalarınız ödendikçe, cebiniz dolacak! 3 ayrı bankadan, toplamda 300 TL değerinde hediye para kazanma fırsatı! Harcadıkça kazan kampanyaları

Yeni dönemde hem müşteri sayılarını arttırmak hem de vatandaşların bütçelerine katkıda bulunmak isteyen bankalar, pek çok farklı kategori altında birbirinden cazip teklifler sundukları 2022 kampanyalarını duyurmaya başladılar.

Ocak ayına girilmesi ile birlikte arka arkaya duyurulan banka kampanyalarına, yeni hafta itibari ile 3 yeni kampanya haberi daha eklendi. Yapıkredi Bankası, QNB Finansbank ve Garanti BBVA, faturalarınızı ödedikçe kazanma fırsatı sunan yeni kampanyalarını açıkladı.

QNB Finansbank Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası

Geliştirmiş olduğu kredi kampanyaları ve emekli promosyon ödemeleri ile tüm dikkatleri üzerine toplamayı başaran bankalardan biri olan QNB Finansbank, vatandaşların ceplerine ilaç gibi gelecek olan yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Banka, müşterisi olan ve otomatik fatura ödeme talimatı veren her vatandaşa 50 TL, toplamda 100 TL hediye para ödemesi yapacağı bilgisini kamuoyu ile paylaştı.

Garanti BBVA Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası

Vatandaşlara, harcadıkça kazandıracak olan yeni dönem kampanyalarını açıklayan bankalardan biri de Garanti BBVA oldu. Banka, geliştirmiş olduğu yeni dönem otomatik fatura ödeme talimatı kampanyasına göre müşterisi olan her vatandaşa, verilen her talimat için 20 TL, toplamda 100 TL hediye para ödemesi yapacağı bilgisini kamuoyu ile paylaştı.

Yapıkredi Bankası Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası

Yeni dönem kampanyaları ile bankacılık sektöründe adından söz ettirmeyi başaran Yapıkredi Bankası, harcadıkça kazandıran yeni kampanyasını açıkladı. Banka, verilen otomatik fatura ödeme talimatlarına göre değişiklik gösteren hediye para ödemesi miktarlarını şu şekilde ilan etti:

  • 1 Fatura Ödeme Talimatı: 10 TL
  • 2 Fatura Ödeme Talimatı: 25 TL
  • 3 Fatura Ödeme Talimatı: 45 TL
  • 4 Fatura Ödeme Talimatı: 70 TL
  • 5 Fatura Ödeme Talimatı: 100 TL