Ekonomi

Yolculuk yapacak olan vatandaşların dikkatine: Ziraat Bankası Bankkart ve kredi kartı müşterilerine bilet indirimi sağlayacak! Son başvuru tarihi 15 Mart!

Ekonomi alanında yaşanan gelişmeler hemen hemen her sektörde sunulan hizmet fiyatlarını direkt olarak etkiledi. Artan akaryakıt fiyatlarına oran ile artan otobüs ve uçak bileti fiyatları da olumsuz ekonomik gelişmelerin hedefinde yer aldı. Buna bağlı olarak otobüs ya da uçak aracılığı ile seyahat edecek olan vatandaşlar için yeni bir bilet kampanyası geliştirmiş olduğunu ilan eden Ziraat Bankası, ilgili kampanyası için son başvuru tarihinin 15 Mart olduğunu açıkladı.

Ziraat Bankası’ndan Yolculuk Kampanyası!

Kamu bankalarından biri olarak hizmet vermeye devam eden ve her dönem vatandaşlara sağladığı destek kampanyaları ile adından söz ettirmeyi başaran Ziraat Bankası, artan akaryakıt fiyatlarından sonra zamlanan yolculuk biletleri için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Ziraat Bankası tarafından düzenlenmiş olan yolculuk kampanyasına göre bankanın hesap kartını ya da kredi kartını kullanan tüm müşterilere, 15 Mart tarihine kadar yapacakları uçak bileti ve otobüs bileti alışverişi karşılığında toplamda 50 TL’lik indirim yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Ziraat Bankası Yolculuk Kampanyası Detayları

Ziraat Bankası tarafından duyurulmuş olan yolculuk kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, O.bilet.com adresinden alışveriş yapma zorunlulukları bulunmaktadır. 15 Mart tarihine kadar kampanyaya katılım sağlayan her vatandaşa 200 TL’lik otobüs bileti için 20 TL, 500 TL’lik uçak bileti için 30 TL, toplamda 50 TL indirim hakkı tanınacak ve ilgili indirimler banka kartına ya da kredi kartına aktarılacaktır.

Ziraat Bankası Yolculuk Kampanyası Başvurusu 2022

Ziraat Bankası’nın yeni dönem otobüs bileti ve uçak bileti kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler, bankanın internet bankacılığı ya da mobil uygulaması aracılığı ile kampanyaya katılım sağlayabilirler. Ayrıca müşteriler OBİLET yazıp 4757’ye kısa SMS göndererek de kampanyanın avantajlarından yararlanabilirler.