Ekonomi

32 günlük mevduat hesabı faizleri açıklandı: Paranız, durduğunuz yerde katlanacak! En yüksek faiz getirisi hangi bankada: Alternatif Banka, ING Bank, Fibabanka…

Gidererek pahalılaşan hayat şartları içerisinde mevcut birikimini, kısa sürede katlayarak nakit karına geçmek isteyenler, taleplerine en iyi karşılığı veren kurumların arayışlarına girdi. Bu noktada, birikimlerini kısa vadede katlamak isteyenlere müjdeli haber geldi. Bankalar, mart ayı faiz getiri oranlarını açıkladı! Hangi bankanın faiz getirisi daha yüksek? Hangi banka, 50 bin TL’lik paranın daha fazla katlanmasını sağlar?

32 Günlük Mevduat Faizi Getirileri Açıklandı!

Mevcut birikimlerini kısa süre içerisinde katlamak isteyenler için, mart ayı banka faiz getiri oranları yayınlandı. Vatandaşlar hem siyasi hem de ekonomik sebeplerden ötürü giderek pahalılaşan hayat şartları karşısında, birikimlerini en iyi şekilde değerlendirebilme imkânı sunan bankaları araştırmaya başladılar.

Alternatif Bank ve Fibabanka’dan Zirve Faiz Getirisi!

Parasını kısa vadede katlamak isteyenlere, Alternatif Bank ve Fibabanka’dan müjdeli haber geldi. Özel banka statüsünde hizmetlerine devam eden bu iki banka, 32 günlük mevduat faizi getirilerini açıkladı. Faiz getiri oranları ile bankacılık sektöründe bir adım öne çıkmayı başaran Fibabanka ve Alternatif Bank, faiz oranlarını yüzde 20,50 olarak belirledi. Bu orana göre ilgili bankalara 50 bin TL’lik birikimlerini yatıran müşterilerin 32 günde kazanacakları net tutar, 853,70 TL olarak hesaplandı.

Bankaların 50 Bin TL’ye Sundukları Net Kazanç Tutarları

Hem özel bankalar hem de kamu bankaları 32 günlük mevduat faizi oranlarına göre net kazançları hesapladı. Buna göre ilgili bankalara 50 bin TL tutarında birikimlerini yatıran müşterilerin kazanacakları net tutar, şu şekilde belirlendi:

  • Anadolu Bank: 780,82 TL
  • Odea Bank: 760 TL
  • ON Hesap: 843,29 TL
  • ING Bank: 749,59 TL
  • Enpara: 603,84 TL