Ekonomi

Ziraat Bankası’ndan gençlere yönelik alışveriş kampanyası: 30 Nisan’a kadar yapacağınız harcamalarınıza, 100 TL hediye para verilecek! Ziraat Bankası kampanyaları

Türkiye’nin en çok müşterisi olan bankalarından biri olma özelliğine sahip olan Ziraat Bankası, yeni dönemde geliştirmiş olduğu emekli kampanyaları ve diğer destek kampanyaları ile adından sıklık ile söz ettirmeyi başarıyor. Son olarak, çeşitli sebeplerden ötürü giderek pahalılaşan hayat şartlarına karşın vatandaşın yanında olduğunu gösteren kampanyalar ile bir adım öne çıkmayı başaran banka, bu sefer de yalnızca gençlere yönelik bir kampanya geliştirmiş olduğunu duyurdu.

Ziraat Bankasının resmi internet sitesinde yayınlanmış olan gençlere destek kampanyasına göre 30 Nisan tarihine kadar alışveriş kampanyasına katılım sağlayan tüm müşterilerin hesaplarına, 100 TL’ye kadar hediye para yüklemesinin yapılacağı bildirildi.

2022 Ziraat Bankası Alışveriş Kampanyası

Kamu bankalarından biri olarak hizmet vermeye devam eden Ziraat Bankası, yeni dönemde hem ekonomik faktörlerden hem de siyasi faktörlerden ötürü tüketim ürünlerine gelen yüksek oranlı zamlar karşısında, herhangi bir geçim kaynağı olmayan öğrencilerin yanında olduğunu bildirdi. Geliştirmiş olduğu kampanya ile kitap, kırtasiye, market alışverişi, kafe ve daha pek çok alanda yapılan harcamalara destek olacağını bildiren banka, Bank Kart hizmetinden yararlanan her gence 100 TL’ye kadar hediye para ödülü verileceğini ilan etti.

Ziraat Bankası Alışveriş Kampanyası Katılım Koşulları

Ziraat Bankası tarafından geliştirilmiş olan alışveriş kampanyasından faydalanabilmek için bankamatik kartları aracılığı ile 150 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş yapılması gerekiyor. Yapılan ilk 150 TL ve üzeri alışverişe 10 TL, toplamda da 100 TL hediye para ödülü veriliyor.

Ziraat Bankası Alışveriş Kampanyası Katılım Başvurusu

Ziraat Bankasının yeni dönem alışveriş kampanyasına katılarak 100 TL değerinde ki hediye para ödülünden kazanmak isteyen vatandaşların, alışverişe çıkmadan önce bankanın mobil uygulaması aracılığı ile alışveriş kampanyası butonuna onay vermeleri gerekiyor. Onaydan sonra yapılan ilk alışveriş, hediye paraların hesaba aktarılmasını sağlıyor.