Ekonomi

Bütçesi sarsılmadan ev sahibi olmak isteyenlerin dikkatine: TOKİ, o şehirlerde ev satışını başlattı! Başvuru için son tarih 18 Mart! TOKİ evleri

Yeni dönemde ortaya çıkan Rusya- Ukrayna savaşı ile birlikte giderek pahalılaşan hayat şartları, emlak sektöründe de durgunlukların gözlenmesine sebep oldu. Vatandaşlar, yükselen ev fiyatları karşısında uygun fiyatlı ev almanın yollarını aramaya başladı. Bu noktada vatandaşların yüzünü bir nebze de olsa güldürecek olan haber TOKİ’den geldi. TOKİ, 3 şehirde 18 Mart’a kadar başvurusu açık olan ev satışlarını başlattığını duyurdu.

Düzce TOKİ Konutları Satışı 2022

Türkiye genelinde hayata geçirdiği konut projeleri ile vatandaşların piyasanın oldukça altında ev sahibi olmasını sağlayan TOKİ, yeni dönemde Düzce ilinde de konut inşasına başlayacağını duyurdu. Kurum, Düzce’de hayata geçirmeyi planladığı projesi için 81 adet 2+1 ve 20 adet 3+1 konut tipini satışa sunduğunu açıkladı. Söz konusu projeden yararlanarak kendi evinin sahibi olmak isteyen vatandaşlar için minimum konut tutarı 311.015,50 TL olarak belirlendi.

TOKİ’nin Düzce konut projesine katılmak isteyen vatandaşların 18 Mart tarihine kadar 2 bin TL’lik başvuru ücretini yatırmaları ve kuruma başvuru yapmaları gerekiyor.

Karaman TOKİ Konutları Satışı 2022

TOKİ, yeni dönemde Karaman ilinde de konut satışı yapacağını açıkladı. Bölgede 135 adet 2+1 ve 60 adet 3+1 büyüklüğünde konut satışa çıkarılacak. Konutların satışı karşılığında ödenecek olan en düşük ücret 281.471,19 TL olarak belirlendi.

TOKİ’nin Karaman konut projesine katılmak isteyen vatandaşların 18 Mart tarihine kadar 2 bin TL’lik başvuru ücretini yatırmaları ve kuruma kuraya katılmak için başvuru da bulunmaları gerekiyor.

Konya TOKİ Konutları Satışı 2022

TOKİ, 18 Mart’a kadar başvuruya açık olan bir diğer konut projesinin adresini de Konya olarak belirledi. Kurum, proje kapsamında ilde 15 adet 2+1 büyüklüğünde konutun satışa çıkacağını duyurdu. En düşük konut tutarı ise 131.284,61 TL olarak belirlendi. Söz konusu TOKİ hizmetinden yararlanarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşların, 2 bin TL’lik başvuru ücretini yatırmaları ve kuraya katılmaları gerekiyor.