Ekonomi

Emekli olanlara, ilk kez emekli maaşı alacak olanlara müjde: Maaşa ek, 2 bin 250 TL ödeme yapılacak! Emekli ödemeleri

3 yıldır aynı bankadan emekli maaşı alanlar için yeni haber geldi. Bankalar, emekli maaşı ödemesi alan ya da ilk kez alacak olan vatandaşlara, maaşlarına ek promosyon ödemesi yapacaklarını duyurdular.

Hem kamu bankalarının hem de özel bankaların geliştirmiş oldukları promosyon hizmetinden yararlanmak için tek şart, emekli maaşı hesabının promosyon ödemesi alınmak istenen bankaya taşınması ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağının taahhüdünün verilmesi.

Ziraat Bankası Emekli Promosyonu Ödemesi

Kamu bankalarından biri olarak hizmet veren Ziraat Bankası, yeni dönemde hali hazırda emekli maaşı alanlara ve ilk kez emekli maaşı alacak olanlara, maaşlarına ek olarak promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Banka 3 yıl boyunca kendi bünyesinden emekli maaşı alacağını taahhüt eden emekli müşterilere ödenecek olan promosyon miktarlarını şu şekilde belirledi:

  • 1.500 TL’den az emekli maaşı alanlara: 500 TL
  • 1.500-2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 625 TL
  • 2.500 TL’den fazla emekli maaşı alanlara: 750 TL

Vakıfbank Emekli Promosyonu Ödemesi

Türkiye genelinde milyonlarca müşterisi olan kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, yeni dönemde emekli maaşı hesabını kendi bünyesine taşıyan ve 3 yıl boyunca bankadan emekli maaşı alacağını taahhüt eden vatandaşlara en fazla 750 TL, en az 500 TL promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Banka, ilgili hizmeti için 3 yıllık peşin ödeme yapılacağını da bildirdi.

Halkbank Emekli Promosyonu Ödemesi

Halkbank da emekli maaşını kendi bünyesine taşıyan emekli müşterilere, maaşlarına ek promosyon ödemesi yapacağını duyuran kamu bankalarından biri oldu. Banka, söz konusu ödeme miktarlarını diğer iki kamu bankası ile aynı şekilde belirledi. Üst sınır 750 TL, alt sınır ise 500 TL olarak duyuruldu.