Ekonomi

Özel bankalardan, nakit sıkışıklığına büyük destek: 100 bin TL’ye kadar olan kredi borçları, 3 ay ertelendi!

Ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmelerden sonra gündelik hayat şartlarının giderek pahalılaşması, vatandaşların alım güçlerinin git gide düşmesine sebep oldu. Bu gelişmelere bağlı olarak nakit ihtiyacı artan vatandaşlar, çareyi ihtiyaç kredilerini araştırmakta buldular.

Son zamanlarda hem döviz kurlarının hem de altın piyasasının savaşın etkisi ile tekrar harekete geçmesinden ötürü, kendi bütçelerine uygun olan ihtiyaç kredisi hizmetine ulaşamayan vatandaşlara, 3 özel bankadan son dakika açıklaması geldi. QNB Finansbank, Yapıkredi Bankası ve Garanti BBVA 3 ay ödeme ertelemeli nakit desteği sağlayacağını açıkladı.

Garanti BBVA 2022 Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Hem emekli vatandaşlar hem de diğer kategorilerde yer alan vatandaşlar için geliştirmiş olduğu kampanyalar ile dikkat çeken Garanti BBVA, yeni dönemde ekonomi alanında yaşanan olumsuz gelişmeler sebebi ile nakit ihtiyaçları artan vatandaşlara yönelik bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Kredi hizmetinden yararlanan her vatandaş için 3 ay ödeme erteleme fırsatı tanıyan Garanti BBVA, söz konusu hizmeti için azami vade sayısını 36 ay, aylık faiz oranını ise yüzde 2,60 olarak belirledi. Buna göre ilgili hizmetten 10 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşlar için aylık taksit tutarı, 489,65 TL olarak hesaplandı.

Yapıkredi Bankası 2022 Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Emekli promosyon ödemesi kampanyası ile dikkat çeken Yapıkredi Bankası, yeni dönemde nakit desteğine ihtiyacı olan müşterileri için 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka, 36 ay vadeli yüzde 2,94 faiz oranlı kredi hizmetinden, 10 bin TL tutarında destek almak isteyen vatandaşlar için aylık taksit tutarını 517,67 TL olarak hesapladı.

QNB Finansbank 2022 Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Müşterilerine 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıklayan bankalardan biri de QNB Finansbank oldu. Banka azami vade sayısını 36, aylık faiz oranını yüzde 1,79 olarak belirlediği hizmetinden 10 bin TL tutarında destek almak isteyen vatandaşlar için aylık taksit tutarını 401,71 TL olarak belirledi.