Ekonomi

Akbank, dijital çağa ayak uydurdu! T.C. kimlik numarasını yazan herkese, 15 bin TL değerinde akıllı cihaz hediye edilecek!

Yeni dönemde hizmet kapsamını genişletmek ve buna bağlı olarak da müşteri sayısını arttırmak isteyen Akbank, 2022 kampanyalarına hız verdi. Banka son olarak giderek dijitalleşen hayat şartlarına uyum sağladığını göstererek, ilgili şartları sağlayan herkese farklı değerlerde olan akıllı cihaz hediye edeceğini açıkladı.

Akbank’tan Yeni Müşterilerine Akıllı Cihaz Hediyesi!

Özel bankalardan biri olarak hizmet veren ve yeni yıla girilmesi ile birlikte özellikle emekli müşterileri için geliştirmiş olduğu kampanyalar ile dikkat çeken Akbank hem müşteri sayısını arttırmak hem de müşterilerinin giderek dijitalleşen hayat şartlarına ayak uydurmalarını sağlamak amacı ile yepyeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Akbank’ın resmi internet sitesinde yer alan hediye kampanyası haberine göre 31 Mart tarihine kadar Akbank’lı olan vatandaşlara, akıllı cihaz ürünlerinin hediye edildiği çekilişe katılma hakkı tanınacak.

Akbank Akıllı Cihaz Hediyeleri!

Akbank’ın resmi internet sitesinde duyurulmuş olan Milli Piyango izinli çekiliş haberine göre yapılan kura sonucunda ismi çıkan vatandaşlara dağıtılacak olan hediye akıllı cihaz ürünleri, şu şekilde belirlendi:

  • Samsung Galaxy Z Flip3: 10 kişi (14.999 TL değerinde)
  • Samsung TV 40” Full HD SMGUE-40T5300: 5 kişi (5.999 TL değerinde)
  • Samsung Galaxy Watch/44mm: 10 kişi (2.999 TL değerinde)

Akbank Akıllı Cihaz Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Akbank tarafından geliştirilmiş olan akıllı cihaz kampanyasına katılım sağlamak için Akbank mobil uygulamasını indirmek ve açılan ekranda gelen T.C. kimlik numarası, ad- soyad ve kimlik görüntüsü bilgilerini sırası ile doldurmak gerekiyor. İlgili bilgileri 31 Mart tarihine kadar eksiksiz ve doğru bir şekilde giren her yeni müşteri, Akbank tarafından düzenlenen akıllı cihaz çekilişine katılmış oluyor.