Ekonomi

Kamu bankasından hukuk fakültesi mezunlarına, kefilsiz şartsız 125 bin TL’lik nakit desteği! Meslek destekleri

Yeni dönemde hem ekonomi piyasaları hem de siyasi faktörler çerçevesinde giderek pahalılaşan hayat şartları, her meslek grubundan vatandaşın alım gücünün belirli bir ölçüde düşmesine buna bağlı olarak da vatandaşların nakit desteğine ihtiyaç duymasına sebep oldu. Bu noktada kamu bankalarından olan Vakıfbank, bir ilke imza atarak yalnızca avukat müşterileri için özel olarak nakit desteği hizmetini geliştirdiğini duyurdu.

Vakıfbank’tan Avukatlara Dev Nakit Hizmeti!

Türkiye’nin en prestijli kamu bankalarından biri olarak hizmet vermeye devam eden Vakıfbank, yeni döneme girilmesi ile birlikte geliştirmiş olduğu emekli kampanyaları ve diğer kategori kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Banka, herkesi şaşırtan bir kampanya daha geliştirdiğini duyurarak avukatlar için özel olarak nakit hizmeti sunacağını açıkladı.

Vakıfbank’ın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan Avukat Kredisi hizmetine göre hem yeni avukatlara hem de deneyimli avukatlara nakit desteği sağlanacağı bilgisi kaydedildi.

Yeni Avukatlara 20 Bin TL’lik Vakıfbank Desteği!

Vakıfbank, hukuk fakültelerinden yeni mezun olmuş olan ya da meslek hayatında yalnızca bir yılı geride bırakmış olan avukat müşterilerine 20 bin TL’ye kadar nakit desteği sağlayacağını açıkladı. Banka, söz konusu hizmeti için her müşteriye özel olarak faiz oranının belirleneceğini bildirdi. İlgili hizmet için azami vade sayısı 36 ay, ödeme erteme süresi ise azami 9 ay olarak duyuruldu.

Deneyimli Avukatlara 125 Bin TL’lik Destek!

Vakıfbank, yeni mezun ya da 1 yıllık avukat olan müşterileri için geliştirmiş olduğu kredi hizmetinden sonra deneyimli avukat müşterileri için de nakit desteği hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, söz konusu hizmeti için aylık faiz oranını yüzde 1,79, azami vade sayısını 36 ay ve azami kredi tutarını 125 bin TL olarak belirledi.